Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebija je Rog i batina - - Slučaj se zataškava jer je Sebija u vrhu piramide slučaja "Respiratori" ventilatori, Registratori i vibratori hahahahahah
SVI NA ULICE !!!!
Moralo se "zaliti" jer po zakonu imaju "pravo" Na sta bi sve licilo jos da se nisu "zalili" Priznali svoj neuspjesni "poduhvat"!
tacno, svi gradjani moraju biti jednaki pred zakonom , zasto onda GOSPODO iz tuzilastva ne sprovedete pravdi pojedine nacelnike opstina u manjem entitetu, jer su ni na celu SPECIJALA koji su silovali djevojcice od 12 godina, klali, ubijali CIVILE i pokrali i unistili bosnjacke domove!!!!!! Zasto to ne uradite?! Zasto???? NE SMIJETE, NE SMIJETE!!!!!
U ovom trenutku je SDA veća opasnost za državu BiH nego SNSD i HDZ zajedno.
Nitko ovdje neće biti optužen. Ako se tako nešto desi, dobit će godinu dana, a ta godina se može odkupiti. Čisti dokaz je Delimustafic, Ako se ne varam,njemu su suđenje odgađali 14 puta, I na kraju ga pustili.
Ovdje su velike stvari u pitanju, kakve su veze Fikreta Hodžića i Alme Švrakić, to možemo vidjeti na stranici: https://almasvrakic.wordpress.com/
Alma je isisala milion maraka, a Fikret 10 puta više od nje. Fikret je ugledavši se na učiteljicu Almu, kako joj ne neopaženo prošlo trošenje miliona maraka za EYOF manifestaciju, čekao svoju priliku za isisavanje budžetkog novca, i odmah to bez razmišljanja prihvatio. Kako nijedno ni drugo nemaju unutrašnje mehanizme da sami sebe zaustave u pohodu svoje pohlepe, tako i Alma i Fikret danas žive bez puno brige, i sa još manje morala. Igrači koje niko nije znao u njihovoj ulici.
Ma,,ne vjerujem JA- više nikom,,Jebo Ti nas znam JA nas..( Po hitno da se uključi EU..i komplet tužioce i sudije sve STRANCE..po dosta više gladne uši28.g.
Treba uvesti odredbu da tužilaštvo ako uradi pošteno posao imadne dokaze valjane, optuži i bude osoba osuđena da tužilaštvo dobije bonus. Ako tužilaštvo bez dokaza (valjanih) optuži nekog ( montirani proces) i ta osoba bude oslobođena optužbe i traži odštetu za neosnovanu optužbu da sav taj trošak se odbije od plata glavnog i postupajućeg tužioca. Jer sad Dautbašić i Šahman koji traže odštetu treba od postupajučih i glavnog tužioca odbijati od plata.
Čović najjednakiji, 19 optužbi. Dodik da ne govorim... Ma hajte molim vas
oni trebaju da mu udju u kucu i pretresu je , a ne da ih hapse, jer oni su lako dostupni. sve je to bio fijasko.
@"selfi selfija,pa eto ti si, vidim, neki stručnjak, pa su tebe trebali angažovati da daš svoje cijenjeno stručno mišljenje. Viri vam, gospodine, zloba iz slova.
@Trougao..odavno klix itekako nije nezavisan. Slikaju se gazde sa Dragančetom, otvoreno i direktno su uz bivše vladajuće u KS. Svi smo svjedoci, koji pratimo portale. Pogotovo ne treba ozbiljno shvatati njihove lajkove.
Tako je predložimo izmjene u zakonu da svi političari mogu biti uhapseni i da nemaju imunitet !
kaže nam potkovani tegletija :D
Smjenite seljake u sudstvu a vi gradjani kradite ubijajte i nista ne odgovarate kao ZMB ti BRISEL
Kada je zakon jednak za sve gradane BiH sto se to izdvajaju afere Aluminijum,afera Pokretna bolnica,nerijesena ubitstva Dragicevic,Memic i ostali,Javne nabavke u RS,ubitstvo Ramiza Delalica a za 3m drva covjek osuden brzinom svjetlosti.