Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibro lopoveee, a jesi pokrao i izvarao ljudi, Terorisao radnike, zakupce maltretirao ti i tvoji kompanjoni Begić Alija itd.. I sina uvalio onog mufljuza nenormalnog
Kad ce biti uhapsen Nedzad Koldzo zbog izgradnje zgrade usred parkinga na Dolac Malti?
Gluosti, 8 mjeseci drze neosudjenog covjeka zatvorenog. Ili nek rade svoj posao i pocnu sa sudjenjem ili nek ga puste.
Budimo realni i zakon je za sve koji su zloupotrebili polozaj da se sklone iza resetaka . Ali nije tako sta je sa Fadilom Novalicem i zlatnom Malinom dva krimosa na slobodi .a respiratore nece ni otpad da primi.
Niko ne spominje Paju Karisika i njegovu familiju Colica i Deljkovica. Njih ce valjda kasnije skupit!
Sandzaklije su karcinom Bosne i Bosnjaka!!!!!
Beg dobio srčani kad je čuo da nije njegovo dijete od Alme nego mu ga podvalila s nekim krimosom!!!
Evo vidite njega fino uvode, jos nosi poklone i sve, a onaj malac sto je pucao savili ga do zemlje...kriminalac je kriminalac, zar nije tako ?
Opet s kesama doš‘o 😂😂😂😂
Kome se ovaj zamjerio ??? Hm.Ili je vlast konačno uhapsila pravog krivca za sav lopovluk pa sad pošteni djelatnici mogu mirno da rade :D
Šmrk mu izadje a on još u muriji doduše ovaj prvi neni drva mora nacjepati😂
da hoce viae neko da odgovara al poprave krajnje je vrijemw
Samo dozivotna robija dolazi u obzir u nekoj celiji bez prozora da sunce nikad vise ne vidi...
ratne zločince puštaju al ibro je belaj ?
Eto Beže sta je haram para. Stigla kletva ucviljenog. Na Hayatu si se moralisao. Hayat ima Avdu Avdica koji je jeo meso sda bande. Otkud stanovi Avdi Avdicu u Sarajevu???
mozete vi botovqti koliko hocete. Tqcno je da za 99% novinara znas na cijoj si strani, ali Avdo barem argumentuje sta god napise. Nisam cuo da ga je iko demantovao osim standardnog pametovanja da je na strani zelenih, ali argumente mu niko nije oborio.
To je pseto munafičko. Puna su mu usta muslimanskog mesa. Popisam mu se na tv koja haram i golotinju promovise.
Vrati mu graficke da majnuje u startspu