Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi momka i njegovih roditelja, nisam ga poznavao, ali koliko ljudi izlazi na proteste pokazuje koliko je vjerovatno momak bio fin i za primjer, ona koza dobila "amneziju" treba je lupati da je fakat dobije, po meni je ovo velika hajka i laz ovo priznanje.
@munjaa navedi primjer?
@munjaa NEMOGUĆE,hoćeš reći da je neko dao milion maraka nekome da za njega odrobija 10 godina????
Kako je Mutap mogla reć da je auto a ovi kažu kombi ? ona laže očigledno
@reichsfuhrer56 a zašto je štiti Tužilaštvo, imaš li motiv?
@Hipoteza To ti je tipicno carsijsko "rekla kazala" naglabanje bez cinjenica. Jos curu zove kurvom kao da to ima ikakve veze sa cinjenicno-pravnim stanjem
nema niko da povjeruje u ovu pricu.
cige svaki se preziva seferović
ljubo seferovic ce i priznati zasto je priznao
ljubo seferovic ce i priznati zasto je priznao
Zao mi je dzenana,a ovom momku najtezu kaznu staviti.Pravda za Dzenana!!!!!
Tesko onome ko je ucinio ovako zlodjelo, dragi Bog neka ih kazni onoliko koliko su zasluzili!! Nek ti je vjecni rahmet i lahka ti zemlja bila Memicu! :(
Ovo izgleda ko neka muljaza policije i tuzilastva.Do sada nista nisu uspjeli saznati a sada odjednom preko noci su nasli ubice.Mislim da je placeno nekome da to prizna a da su prave ubice na slobodi i da je to uradjeno da bi se situacija smirila.
Da li su cigani radili na pijaci Markale 1993.
Ovo smrdi samo tako,dobila jadna ciganija pare da prizna zlocin i opali 10 godina, SMRDI,SMRDI,UZASNO SMRDI
Ja da se pitam onu malo prebiti do bola dok ne prizna kako jeste a ove koji su privedeni,ma isto!!! Oko za oko zub za zub
Sreća pa se ti ne pitaš! Majstore, ti si ostao/zaostao u 1946 g.
Evo jedna drugarska, pare ti nisu mrske sigurno. Ove sezone bi hit mogao biti poligraf, raspitaj se kako šta pa tuši poligrafe narodu ;-) pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje ove izvukose kao ubice hahahaha
Nigdje više ublehaša na jednom mjestu. Klix okupio ublehaše naše velike i male, domaće i strane. Sve vam je teorija zavjere, sumnjate i u vlastitu mater... sve go gubitnik, nažalost!
Zao mi je momka ali sta je on radio u društvu te cure? I po pravilu, mora biti motiv a ja se pitam koji je motiv ubistva? Novac, droga, dugovi?
@gonzo79 jesi nadrkan
Ubistvo kojima se je vršilo odmjeravanje IB i sandžačkih mafija na Ilidži počinili CRNCI !! Čovjek bi u sve i povjerovao da nije bilo AMNEZIJE !! AMneziju na primjer nije imao TURSTIČKI VODIČ, koji je nakratko prekinuo prevoz TURKINJE da ZAPALI ARHIVU PREDSJEDNIŠTVA BiH !! Naravno tužitelj Čampara je ustanovio da je riječ o psihički poremećenoj osobi koje je imala dozvolu za obavljanje vodičke djelatnosti !! PA DOKLE OVAKVA ZAJEBAVANJA I MALTRETIRANJA JAVNOSTI !!!
Jesta IB?
@junuzdzipalo Inform Biro
Obaveno ove Rome poslati na poligraf , ali sto prije.