Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za one malo pliceg mozga,a takvih je jako puno na zalost, koji nisu skontali kakva se ovdje igra igra da malo pojasnim.Mali Ibric je bio obrijan i nije bio ni u kakvim evidencijama ljudi opasnih namjera,znaci obican covjek kao i svaki Bosnjak,nazvali su ga prikriveni vehabija a to znaci da ce sutra tako nazvati svakog od nas. Ako iza njega ne stoji nikakva teroristicka grupa onda jedina grupa kojoj pripada je bosanjacki narod. Razmislite dobro o tome i ne igrajte se s tim.
Necete bez valjanih dokaza ni jednog cestitog covjeka ubjediti da je ovo bio teroristicki cin.Dajte dokaze koja teroristicka organizacija stoji iza napada,dajte konkretne dokaze koja je uloga uhapsenih Hasanovica i Mehidica. Ako nemate dokaze izvinite se bosnjackom narodu i svakom postenom covjeku u ovoj zemlji i recite da ste lagali da se radi o teroristickom cinu nego da je u pitanju ubistvo iz tog i tog razloga. Ne igrajte se ni vi poltronski mediji,FTV,Avaz i Klix,pitajte ih za dokaze,za to postojite.
Šta bi sa onim što je ostavio bombe u Prnjavoru pred hotelom, zar to nije terorista
zašto Bošnjaci jednostavno ne napadnete, svakako tražite drugo poluvrijeme..eto prilike hmhmmmm cvrc...ne smiju miševi..
Pa vi prijetite zajedno sa Srbijom koju zelite uvuci u rat a mi cekamo.
bcd...pidj..vama je prpa a vi kako hoćete..ako budete sjedili i lajali na portalima.....za 10 god vas neće biti u RS..a i u federaciji će biti manji broj..jer će mnogi otići na odvrati zapad...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Allahu ponizi baliju čamparu na ovom i na onom svijetu i iskušaj ga teškim iskušenjima. Amin!
Za probleme u BiH su Srbi i Ustaše krivi! Mislim, sve ovo što smo uradili od rata do danas, pripremanje terorističkog napada na Papu, dizanje u zrak crkvi i policijskih postaja, klanje povratnika, postavljanje bombe u Hrvatski trgovački centar, napadi na USA veleposlanstvo, napadi na imama, optužbe i osude za financiranje ISIS-a iz USA, planiranje pokolja u Australiji, slanje stotina boraca za islamsku državu (sa obzirom na broj stanovnika najviše u Europi)... sve to su ćetnici i ustaše krivi koji žele okaljati ime časnog Bosanskog Islama! I da, sve ovo su izolirani slučajevi!
Odlično, baš mi je drago da ja nisam Srbin vehabijčiću ;) Nego, šta ono reče pa ušuti, Brejvik nije osuđen kao terorist, a? I, imaš li što reći na ova djela terorizma od rata do danas?
Takve kao ti najbolje je valjkom pregaziti i porodicu ti i širu ti rodbinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SIPA ČETNICI
Kod Tuzle postavljene zastave terorističkih organizacija, jedino KLIX o tome nije izvijestio??? http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-selu-pokraj-tuzle-vijori-se-zastava-militantne-grupe-kavkaski-emirati/817434.aspx
Ma četnici su nekako i za to krivi...Možda ustaše ili pak Mossad... Sačekajmo par minuta da čujemo riječi podrške zastavama ;)
Za mlade BH muslimane ove zastave su ok, iako nemaju veze sa Bosnom i Bošnjacima. BH muslimani imaju svoju vjersku zastavu , tj zastavu islamske zajednice BiH, i takva stoljećima visi na džamijama širom BiH, Je li onda ovo bošnjačka nacionalna zastava?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)