Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurva,odmah napad,nije joj palo napamet da normalan svijet od takvih ne moze normalo zivjet. Pravda za vozaca
jebla majku, vozaju se ko drumski razbojnici ni jedno pravilo ne postuju, vjerovatno ih je lik slucajno kucio i sad utjeruju strah gradjanima ''ako nas samo mrko pogledate gotovi ste''. i sta njoj treba pratnja uopste, najveci slucaj koji vodi glupaca je dva grama trave
Cuj kurva. Majmune. Ne obezvredjuj zasluzen i argumentovan hejt prema nakazama iz vlasti svojim seksistickim ispadima.
Genocidna vozila pod pratnjom su me vise puta pokusala ubiti na cesti. Cestitke vozacu
Napadnuta? Ahahahhah! Kontam evo vijest za mustuluk, kad sipak, Cudo nisu napadani svi iz vlasti i njihovi svajetnici i cistacice, na vsakom koraku. Samo to i zasluzuju. Al pice Bosaurini bez recepta, pa narod miran. Inace ovi pod pratnjom kad god prodju moze se okvalifikovat kao pokusaj ubistva ucesnika u saobracaju.
Odkako je dosla kao v.d. svjedoci smo da se stvari popravljaju nabolje kad je u pitanju sudska vlast. Medjutim postoje politicke partije kojima to ne odgovara. Al na kraju ce pojedine partije biti kaznjenje za svoj nerad i to na izborima.
Odkako je dosla kao v.d. svjedoci smo da se stvari popravljaju nabolje kad je u pitanju sudska vlast. Medjutim postoje politicke partije kojima to ne odgovara. Al na kraju ce pojedine partije biti kaznjenje za svoj nerad i to na izborima.
Najbolja tuzuteljica potpuno nezavisna i nije podlozna pritiscima nijedne stranke!!
Vjerovatno da je tuziteljica Aida ili Senada i da je napad bio u Širokom Brijegu ovo bi imalo kvalifikaciju "napada na ustavnopravni poredak BiH". Ovako ce vjerovatno biti da je jadnik zaspao za volanom.
Najbolja tuzuteljica potpuno nezavisna i nije podlozna pritiscima nijedne stranke!!
@glasnaroda92 ahahaha,dobar dobar,daj jos koji
A što me nasekira, daj ljudi pregledajte da nejma kakva flašica u njenoj blizini, bojim se da će izvršiti samoubistvo zbog toga 🙄🙄
Ah ti sveca,kakav je ovo naslov?Pa zar se to moze nazvati napadom ako te neko okrzne autom samo zato sto je tuziteljica u autu?Obicnom narodu se to desava svaki dan i nikom nista.Gospodjo tuziteljice dali bi mogli mi pomoci da otkrijem ko je zena koja je pokusala teroristicki napad na mene okrznuci me na semaforu na dobrinji?
Svakom se ovo desilo bar jedanput u zivotu,mozemo li mi dobiti pratnju za to,pravda za sve one koji su izbjegli za dlaku saobracajni udes.
NIJE CUDO,CIM NEKO SVOJ POSAO RADI CASNO I POSTENO KAO STO RADI NAJBOLJA TUZITELJICA TADIC ODMAH NE ODGOVARA KRIMINALCIMA!!
Pokušaj ubistva od strane državne mafije. Nisam optimista da će se krivac naći. Slično je prošao i Jeleč ali krivac je dobio samo "ukor". Ne znam dali zbog djela ili što nije uspio.
@nenoniho U vlasti su od 90tih a ti tek sad primjetio ;-)
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba
PA JASNO SE ZNA DA OVA ŽENA I NJEN NAČIN RADA NE ODGOVARA BAKIRU I NJEGOVOJ MAFIJI
a kad pod pratnjom pretičete kolone po DUPLOJ punoj , onda je to ništa ako ugrozite vozače iz suprotnog smijera, kao neki dan, covjek otisao u jarak otpao trao odmah na fordu, a vi profijukašte ccc
OVO JE MASLO SDA MAFIJE KOJIMA NE ODGOVARA NIKO KO NE RADI U NJIHOVOM KRIMINALNOM INTERESU!!