Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milion posto istina, prijetili nego šta, Radončić je u problemu do grla, on je zato i ušao u vlast, jebe se njega za vlast ali on mora jer jedino ako je u vlasti ima šansku da naređuje, mijenja zakone, prijeti i tako se spašava. I nije on jedan, d90% ih je takvih u vlasti jadna moja BiH.
Pa Kratki GODINAMA ne smije na ulicu izac .... koliko je samo sandzi zavalio, pa Zutog (ne bi ni pola dobio da ga nije Kratki zavaljivo) itd itd ... najgora presuda za Kratkog bila bi da ga osude da svaki dan mora sam ferhadijom prosetat :)
Koji kratki
Vidovićko bruko! Azra pamet u glavu i nedaj da te poslije ratni sarajevski džet set izmanipuliše i navede da lažeš. Jednom se živi i sačuvaj karakter i poštrnje, a za dosadašnje držanje čestitke. A Vidovićka ako ima djecu, koliko pošteno radila kada si ti u pitanju neka joj se vrati na djeci.
Normala99 Radoncic i Bilsena su iz istog mjesta koliko ja znam i mislim da izmedju njih nije bilo nista ona zivi sa ovim Dautbasicem a njegov bracni status ne poznajem i ne branim njega nego Bilsenu jer je dugo poznajem i neka sam jedina a vi svi ostali branite Azru koju ne poznajete i ne znate da li govori istinu mozda i ona laze ali mi smo takav narod yvijek vjerujemo y sve negativno i da je to sve tako kako nam neko servira u medijima e pa ja nisam takva zelim vjerovati u Bilseninu nevinost a vi ostali nastavite podrzavati preljubnicu.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/25995/sms_prepiska_dautbasic_radonchic_vrhovni_komandante_mnogo_smo_jaki.html#.VpVBY89RgCA.facebook
„ ... i tako, Bosna sama sebe otrovnim zubom ujeda. Pa neka joj je nazdravlje još koja stotina godina krvi i fukarluka! Rob je kriv za ropstvo jer nije odabrao rizik kojim se gospodarenje plaća. Ah, begovi! Njihov ponos je samo tvrdoglavost primitive koja od svijesti o svojoj odgovornosti bježi u bezumlja sebičnosti.Aaj, kako će nas Evropa mljeti i kuhati! Potomstvu će na uši krv prskati od napora da se što prije prilagodi neumitnoj sili. A sve je moglo brže i bezbolnije proći da nije strašne
--- sebičnosti. Mene će mašiti sreća da vidim kako su Bošnjaci sami sebe sunovratili u bunar iz kojeg izbavljenja nema. Žao mi je hiljada nedužnih koji će plaćati račun oholosti vođa. Ali, ako to posluži kao škola biće zračka nade. (Derviš Sušić-Nevakat) Tema - Život Agana Babunića Ideja - Nikad se ne trebamo predati. Uvijek se moramo boriti za svoje snove. Ako do uspjeha dođemo čineći nepravdu, onda to nije uspjeh. Vrijeme radnje - 18. vijek Mjesto radnje - Bosna Knjiga objavljena 1986.
Nakon četvrt vijeka velikih nacionalnih prevara i laži, ljudima je pun Quratz tog famozonog "bošnjačkog jedinstva" "srpskog jedinstva", "hrvatskog jedinstva". Po pravilu ga zagovaraju oni koji ga najviše razbijaju i sjete ga se samo kada im "gori pod nogama", kada im treba "kolektivna zaštita"... Ne laži, ne kradi, ne čini potvoru, budi PRAVDOLJUBIV, čist račun-duga ljubav... i eto ljudskog JEDINSTVA.
Cuda mi cuda , da fasisticka gusinjska psina ovako nesto moze raditi... glasajte , mrako , i dalje za ovakve ,ubacene, kriminalce, ubice...eto imat ce te uskoro i Dusku Jurisic na scepinoj listi , pa dajte i njoj koji glasic , onako "posteno".
Normala99 ako mislis da sam ljubomorna na otimacicu muzeva smijesan si da li bi ti volio da ti zena ima ljubavnika mislis da se ona bori za neku pravdu ako je tako zasto se nije oglasila u medijima povodom smrti pacijenta nego je sutila ko zalivena ali zato o ovom slucaju udara na sva zvona bas interesantno.Iskreno ova zena me i ne zanima nego Bilsena koja je bila moja radna kolegica i sigurna sam da nije kriva a vi nastavite udarati minuse i dalje vidjecemo ko je na kraju kriv.
hajde ti objavi demant u nekom mediju?! a znaš li s kim ti se kolegica odradjuje,a oženjen je čovjek??!! Sa Fahrom Radoncicem!! Nazalost,to je istina!!
a vidiš li da si samo ti na strani ovo dvoje majmuna??!!!!!
Radoncic je kriminalac najnizeg reda.. drugi politicari bar izbjegavaju direktno poslovanje sa narko kartelima, vec imaju ljude koji rade s njima.. radoncic je tu slaba karika.. jednog dana ako zavlada ikakva drzava.. on bi prvi trebo pasti
Fino je bilo. Ali sud sutra donosi odluku najkasnije do 1700 sati. Ako Dautbašič dobije mjesec dana pritvora, sredinom Fbruara će Pizdić dobiti negativnu sigurnosnu prvojeru za njega ! Nakon toga Fahro može predložiti drugog kandidata ali to je već 16 mjeseci od izbora. Mislim da će Bakira birači radi toga nagraditi još gore nego Zlatka ! A Fahro ima veliko suočavanje sa Šejlom Turković 26 marta ! I onda gledamo proces protiv okrivljenog Fahre pred sudom BiH ! Koalicija za BiH će pasti !
ovdje neznas ni ko koga ni zbog cega
Azra Saric djevojka koja je bila Celina ljubavnica i time se ponosi ocigledno dovoljno govori o njoj kao o osobi i njenom karakteru .
al si ti neka ljubomorna žena, vidiš da se ova bori za istinu i protiv mafije koja je mogla i tebe i mene i svakoga da kompromituje!! mislim da grijesis.
Ko će biti bosanski Falkone i Borselino da uhapse i osude dvojicu najvećih mafijaša (Fahro i Bake) u državi?
MAfijaška država..., želim vjerovati da će bosanska policija i pravosuđe naći snage i obračunati se sa ološem ove zemlje i smjestiti ih na duuuugotrajne robije. Živim za dan kada će onaj što je ženi prodao Avaz ići sa lisicama na rukama (a taj nam je bio i ministar sigurnosti) i biti osuđen na dugotrajni zatvor, mamu im ološku... Ali čovjek ima keš i nije lako kad se kod nas svi za marku prodaju. Zanima me koliko je Mati platio da mu gostuje o emisiji, a uvijek ima MAta koji će mu za pare dati!
LJUDI MOJI ! Odbranio sam Budimira od FAhrinih montaža, odbranio sam Klix od Dodikovih montaža, ne očekujte sad da branih i Fahru. Čovjek koji je od čobančeta iz dalje okoline Gusinja dospio da bira direktora uticajne FTV , ministra odbrane , da ima najveći nebooder, najveću novinsku agenciju SPOSOBNIJI je od mene , a ima para da plati britanske advokate . Pa i mito ako treba, kao što je plaćao Alija Izetbegović amerikancima. Alija je kao otac nacije plaćao našim a Fahro će Keljmendijevim ! :))
Raspad BiH je blizu ! U predmetu Keljmendi saslušana i osumnjičena i Duška Jurišić ! HOĆEMOL LAGAT ILI POŠTENO ? Pa ko koga prevari ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/25993/posteno_pa_ko_koga_prevari_u_predmetu_lutka_2_saslusana_i_duska_jurisic.html
Mene je strah da cijeli glavni odbor SBB ne bude uhapšen ! Uključujući na kraju i glavnog baju !
Hoho zato je nastimala onu anketu kada su pitali narod sta misle o radoncicu,samo naprjed sude zatvaraj sve sto mozes
...fina neka ekipica, sve sami "prominentni" likovi ovdašnje političko-poslovne scene. nedostaje samo izvjesni m.đ.