Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha tuzilaštvo trazi stroge mjere a te mjere da Ih se pusti u kucni pritvor hahahahaha bok a ovi kao to je previše hahaha
Ako se Debrevec dokopa Španske ambasade, niko ga vise nikad nece vidjeti
Ako ih puste Debevec je u Španiji za 24 sata a Osmica u Turskoj za 10 sati.Sve naštimano od tužilaštva i sudija de se krupnim lopovima skida kapa a malim glava.
OSA ima pravo po nalogu Tuzilstva suda da prisluskuje...Svrha Obavjestajne sluzbe je da Opservira.Suda i Tuzilashva da prikuplja dokaze.Tako da ova Tuzba Pada.
Pojma ti nemas.
Ovo su autori na portalu Prometej kojeg uređuje Franjo Šarčević: Amer Tikveša, savjetnik predsjedavajuće Zastupničkog doma (NS); Kenan Muminagić, bivši predsjednik Foruma mladih Naše stranke; Suad Beganović, zaposlenik Press službe SDP-a; Faris Šehović, vijećnik Naše stranke u Novom Sarajevu. Enver Kazaz, član upravnog odbora TVSA. Tarik Haverić, aktivni član Naše stranke
Njima je mjesto u zatvoru jer Baketova politika nije dokrajčena tako da uvijek postoji način da se odradi pametno mislim uticaj na svjedoke i unistenje dokaza..
Samo kucni pritvor i strazari ispred kuce, stana, BH Telekom vise nije u njihovim rukama pa konrolisati veze sa vima u kontaktu.
Ma bagru poslati u sumu i bez interneta i signala za mobitel Neka osjete kako je biti gradzanin treceg reda kako su oni smatrali narod BiH Uzdigle se usi i gnjide ko da su Boga za onu stvar uhvatili