Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih fino zabranio radni odnos u drzavnim firmama sa diplomom privatnog fakulteta .... a trazio bih i index pri zaposljavanju na drzavnom fakultetu u drzavnoj firmi ... I tako bih rijesili barem 75% debila sa kupljenkm diplomama....
Imas gomilu studenata sa privatnih fakulteta koji imaju daleko vece znanje nego ovi sa drzavnih. Vi zivite u iluziji da je nesto bolje na drzavnim.
Pametnjakoviću, kojih privatnih? SSST, IUS, itd. su privatni, pa nude odličan i za mnoge odjele bolji nivo obrazovanja od državnog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ništa ovog ne bi bilo moguće bez politike i gdje su političari sa kupljenim diplomama ne znaju dva prosta broja sabrati a sve neki magistri neki diplomanti
Gdje su profesori koji su potpisivali ocjene...njih u zatvor oni su gori koji su vjerovatno koverte primali a uopste nisu imali studente..taj platni spisak pohapsiti..
Kad bih se sipa zarovila u Goražde hapsenja bi bila svako 12h a ne svaki dan..
mevludin jasarevic tako brzo napredovo poslije zatvora? haha
Zašto svi nose neke kese i torbice? Mislila sam da se u pritvor ne može ništa unijeti.
Travnik, Vitez, Brčko, Kiseljak, Doboj... Neka bilo koji student dokaže da je dvije noći zaredom proveo u nekom od navedenih mjesta svoga 'studiranja'. Ili kako mu se zvao cimer? Ili koji mu je omiljeni kafić? Nehljebovci i lopovi svi odreda. U društvu se stide reći gdje su 'studirali'. Koji je od studenata sa diplomom iz pomenutih mjesta okačio diplomu na zid? Nijedan! Stid ih je, jer su u naponu snage kupili diplomu 🤮
Čuj sad to, selo, a ima Univerzitet. Ovaj sistem je nadjebo onaj predratno- komunistički ili socijalistički, kako je od milošte nazvan.
Ovdje se ne radi o privatnom ili drzavnom fakultetu, problem je sto su ljudi zavrsili fakultete za godinu dana ili nisu nikada vidjeli predavanja a imaju diplome. Nazalost mnogo takvih radi i zaposleno je u razne uhljebske, stranacke drzavne firme.
A sta je sa fakultetima na Sokocu,Sirokom Brijegu godinama isto rade,pitam se sto li ? 🫣
Sve ove privatne i 'internacionalne' univerzitete treba dobro prečešljati
Sta ima na Sokovu BL.Lukavici.
Koliko je nasih politicara zavrsili na ovakvom i slicnom fakultetu neko zvanje , pa vecina bi ih morala ponistiti te diplome , jedva zavrsavali zanate u srednjem obrazovanju !
Nauci se pricati i pisati prvo
Cim neko studira bilo koji privatni faks jasno mi je da hoce diplomu bez truda, pa i one lafo elitne na ilidzi, sve debili zavrsavaju koji ne bi ispita mogli dati na drzavnom
Na Ilidzi su najgori.
Govori u svoje ime. Ovo govoris iz neznanja samo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad sam guglo ovog hajriza da vidim ko je frajer izbaci među prvima link kako izjavljuje da se kaje što je konakovicu potpisao da je bio pripadnik armije a sve pod pritiskom keme a.
Hapsi životinje, omladina.ode radi ovakvih ojebina.
SDA-ov lažni profesor Hajriz. To je profil “ljudi” i kadrova kriminalne SDA.
sta reci...jedno mi je djete dupla zlatna znacka univerziteta u sarajevu...a drugo srebrna...magistrirali objavili i naucne radove...ali u drzavne bolnice ili domove zdravlja nema teorije da se zaposle...od ovih sa privatnih fakulteta...jos im otac tj. ja rvi....jos im skaka i benjamina urucili po tri zlatna dukata grada...a oni od olova prelivenim zlatnom bojom za zeljezo...