Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kad ce nam objasniti kako su dotični planirali napad?
Kad Hin ispitaju vrsne sudije bejha tuzilastva..
Rudo, Rožaje, Trebinje, Rogatica, Višegrad, Mostar, Hadžići, Skoplje... a sad su svi lafo Sarajlije? U šta se nekadašnji olimpijski grad pretvori... Tragedija..
da,da.krupnim koracima grabi unazad...
Ma pustiti ljude, naći će se muslimani uvrijeđeni, svi su isti, sve jedno ti je koga privedeš.
Tuzilastvo ne trazi pritvor za kriminalce koji terorisu cijeli grad, poslije 24 sata ih puste iz zatvora iako je kod istih pronadjeno oruzije, narkotici i ostalo, treba pritvoriti ljude koji nisu nikom nista skrivili, raspitao sam se o uhapsenim, svi koji ih poznaju tvrde da su primjer u drustvu, zar se neko treba zatvarati na osnovu izgleda i sumnje da bi mogao nesto pociniti, da se ja pitam prvo bi pozatvarao tuzioce i sudije i postavio obicne cobane da sude, garantujem da bi bolje radili.
Interesantno kako po nicku prepoznas branioce vehabija
Jos jedan vehabijica ispranog mozga
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Vrijeme je za akciju rez...odo nešto narezati za ručak
Kolika podrška vehabijama pa to se granici sa ludilom. Samo jednom kad zvekne u po Sarajeva, onda cete kmecati sta radi policija.
Zveknuce prije ili kasnije to je neizbjezno
samo da niko od djece ne nastrada,a ovde ce,to je neminovno,nesto se zajebbano desiti...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zatvori puni islamsko-bosanskih muslimana. na 23% je toliko tijesno da ih šalju u ostle dvije države, mislim na hzhb i rs.
Da je živ dobrosav paraga i blaz kraljevic ne bi ti tako govoria
Kako oni biraju nazive akcija?
Ovaj Adis (1995) bio normalan momak, bavio se fudbalom iz fine porodice. Cist primjer kad ti mozak isperu... Tuzno
Šta je uradio?
@jahh nesto ocito jest, nije priveden bez razloga.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sve istocna Bosna i Sandzak,jos i Skoplje .mrs odakle ste se dovukli govna vehabijska..
Lov na preostale prezivjele muslimane u BiH poceo.
http://kliker.info/najdrasticnije-krsenje-nacela-nemijesanja-u-unutrasnja-pitanja-od-daytona-vucic-odlucio-pomoci-dodiku-u-rusenju-bih/