Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se tice lopovluka nema naciju .. U ratu na Vran planini upali razbojnici u autobus pa kazu dajte pare svi jedan covjek kaze ja sam HRVAT a on mu odgovori nije ovo popis stanovnistva .. ZIVA ISTINA SUDIONIK SS
@multientićar multietnićaru moj, nešto te zaftkava č i ć
... hebace im mamicu Zlaja i ekipa, narode strpi se jos malo...
... Ajkunicu boli li tebe glOova ... boli tebe racku, care ...
@marindvor, svaka čast... komentar je na mjestu. Kako vidim ovdje ima puno isfrustriranih i iskomplekiranih čovjekolikih spodoba koji sve hoće da okrenu kroz prizmu bošnjaka, hrvata i srba... ja bih prije rekao bošnjaka, bosanaca katolika i bosanaca pravoslavaca da malo dodam ulja na vatru jer 90% od njih niti je kad živjelo u zemljama na koje se pozivaju kad se izjašnjavaju... multinetnićaru...svaka čast, ove nedjelje si bio pravo aktivan doduše pronacionalistički, ali... who cares, predložiću sa-xu da ti uplate honorar za ovaj mjesec.
@Marindvor, svaka čast, jedini dobar (normalan) komentar. Za ostale komentatore, humoriste i pacijente: PROČITAJTE ČLANAK bez nacionalističkih naočala. Ovdje se ne radi o Srbima, Hrvatima i Bošnjacima, nego o LOPOVIMA i nedoraslim, vjerovatno potkupljenim tužiteljima sa diplomama prava prestižnih univerziteta u Kalesiji, Gornjoj Biloj, Laktašima... Odličan izbor SAX-a, odličan komentar, svaka čast !!!
multietnicaru, haj ponovo procitaj clanak! Poenta je da Tuzilastvo BH ne valja 5para, jer nemoze da dokaze ovo sto gdin Jullian Ass.govori a sto i ptice na grani znaju! Poneta je da se LOPOVI bogate na racun poreskih obveznika, a tuzilastvo ih pusta da nastave dalje! da mi je otac o pitanju ako je lopov, lopov je kakve to veze ima sa bosnjakom, hrvatom, srbom ??? lopov je lopov !
Ostaci trulog komunizma.Direktor dovede preduzece do stecaja pa ga za kaznu prebace u fotelju drugog preduzeca i tako u krug.
sta diras pripravnike papak ;)))
Da ovo nije neka greska, danas je hrvatski dan?!
Nije da se petljam, međutim Haris od nepokretne imovine posjeduje nekoliko stanova u centru Sarajeva, kao i više apartmana širom Jadranske obale, uključujući i apartman na Bjelašnici. Ima i nekoliko poslovnih prostora uknjiženih na imenima iz malo dalje familije. O kešu da ne govorim. Nema kreditnih zaduženja. Sve ove informacije je vrlo lako provjeriti putem raznoraznih registara. Sve kupljeno kešom. I sve ovo od plate. Nešto ne štima
sram vas bilo samo kad bi tako pisali u slucaju sdp reketasa bili bi ok ovako sve narucene optuzbe iz ck sdp i ck tihic-kebo komentarisete kao beogradska politika sram vas bilo
sutra da ja tuzim stranicu sarajevo-x... i da je sud BiH oslobodi... volio bih znati sta bi onda pisali... i ko bi u tome bio negativac dana... fakat ste dno dna...
Sudija koji je oslobodio ove kriminalce sigurno je Hrvat. Danas je na Hrvate red da budu negativci dana.
Napokon ispunjeni svi kriterijumi multietnićnosti... Bošnjaci negativci dana, sitne ribe ili ne, bitno je da su Bošnjaci i da je kriterijum multietnićnosti na mjestu!