Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik i Čović počinju sa autogolovima. Igra je završena.
https://www.istraga.ba/objavljujemo-sve-dokaze-o-slucaju-debevec-campara-covic-i-dodik-koordinisano-ruse-sud-bih/
Tegeltiju snime kako prima mito i nikom nista?
Zove se Ranko Ramos
sto se niko neoglasava na koruptivne radnje Milorada Dodika,uvrede,na nacionalnoj osnovi,vrijedzanja,i otudzivanje i prisvajanje imovine ..ko je Dodik da vas za nos vuce godinama,a usput vas javno blati vrijedza i optuzuje
Kada predratni pijaćar i švercer provjerava identitet vodeceg državnog sudije, osobe čiji je otac bio vrhunski sudija i predjsednik Ustavnog Suda BiH prije rata, onda znamo dokle smo stigli. I pri tome sve to vodi žena koja je lažno tužila državu za nekoliko hiljada maraka. Dakle, osobu sa odličnom biografijom i respektabilnom porodičnom istorijom, provjeravaju švercer i stranačka sluga sklona sitnim prevarama. Zemljo, otvori se.
Jel ovo Tuzilastvo privatna prcija Milorada Dodika? Sta je sa prijavama za vanustavno i vaninstitucionalno djelovanje doticnog?
Zasto je krio identitet i drzavljanstvo?
Nisam ni ocekivao pametan odgovor sa dokazima. Kad nemas argumenata ides vrijedjati, tipicno za Bosanske muslimane