Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Salihović godinama prosipa istu pricu: čim ga pritisnu on pocne pricati o neovisnosti pravosudja i o tome kako je svako samostalan u svom radu..i sudije i tužioci. A to što se potrose stotine hiljada km na istragama za pojedine predmete pa onda optuznica "padne" zbog nedostatka dokaza..to macki o rep. Koji su ublehasi u ovoj zemlji na vodecim pozicijama..uzas.
hoohohohoo hahah koji kretena i lažova ! -- lažno prijavljivanje VSTSVu je krivično djelo VSTV je ustanova za prijavljeivanje tužilaca i sudija sklonih korupciji, je r bih nema instituciju izbora istih na općim izborima ! gdje bi narod glasao za Salihovića AKO PRIKRIVA KORUPCIJU ??
Gogi.