Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A građani Goražda i 24 godine poslije čekaju da se podigne optužnica protiv onih koji su granatirali grad pune 4 godine....
Dokle ce po Mostaru hodat oni HVO sto su slali logorase na prvu liniju sa Heliodroma i tamo se ginulo,a da ne pricamo o protjerivanju u trece zemlje ?
dokle sve imas SDA i Bakira na vlasti
@muhamostar Isto se radilo i na istočnoj strani sa zarobljenicima HVO-a. Kolega mi je tako poginuo.
Uuuubili 1600 djece Sarajeva jer su bili agggresori i napadali vrs oko Sarajeva
Dva brata zarobili u zasjedi 11 vrs...kakva je ovo optužnica jbte c c c
Oni se terete da su prilikom borbenih dejstava u blizini mjesta Boderište, u izvršenoj zasjedi izvršili zarobljavanje 11 pripadnika 1. posavske brigade VRS-a...a srbi se fale da su ratnici...čitam i ne vjerujem, terete se da su njih DVA zarobili 11 priveli, mučili i ubili...pa ko je sastavio ovu optužnicu c c c
Šta je sa ubojicama iz Sarajeva?
Uglavnom pobili ih muslimani
pa zasto bas zadnji dan da se podize ta usr.....na optuznica. imas na raspolaganju 365 da u godini, zadnji dan kad svi trebaju ic kuci ti onda sluzbe je....es de mi provuci optuznicu, de zaprimi de ovo de ono...
A primaju li oni place za taj "zadnji dan" 'genije"!?
Snima kamerman, borac srpske paramilicije dovodi bošnjaka sa podignutim rukama pred lukača komandira. Propituje ga, vuče za rever i kratko naređuje:"vodi ga". Sve zabilježeno. Taj čovjek je zaklan bajonetom!! Koja je razlika između lukača i (Hindić, Frančešević, Pljakić, Fazlović, Anđelović i Fazlović) koji se po ovoj optužnici terete za komandnu odgovornost?!?
Ko je god mučio treba biti osuđen. Na njihovu sramotu. Kod Karadžića je to bio model protjerati ljudi, staviti ih pod permanentni strah. Žene su silovane. Ali zbog čega su branioci to radili je sad pitanje za sud.
Armija RBiH je samo branila međunarodno priznatu državu Republiku Bosnu i Hercegovinu.
Oni lijepo proživjeli do sad
Svake godine pred Novu godinu se isto desava. Odjednom podignu neke optuznice a sve radi statistike da prikriju nerad cijele godine. I sad ce ispasti da nesto rade a sve to ce biti odbaceno ili oslobodjeno.
Njemačka i dan danas sudi za zločine u II svjetskom ratu, tako da ovo je u redu, svak ko je radio zločine treba da odgovara, tu nema zastarjevanja, žrtve i njihove porodice treba da dobiju smiraj kad tad.
Znam ove sve momke ,oni su bili u Gusinoj.jedinici,cetnici su zauzeli katolicko.selo Boderiste i mi smo to vracali 2 puta.Prvi puta kada su cernici zauzeli ovo selo po.ili su 6 katolickih civila.Sto bi vi uradili kada bi uhvatili zive te cetnike??. Da dodam i ovo,u prvoj akciji nisam ucestovao a u drugoj jesam .
@Brcak215 Ovom izjavom si upravo potvrdio da su tvoji saborci pocinili zlocin. Budi spreman da se odazoves Tuzilastvu kad te pozovu.
Sve dok budemo izigravali žrtvu neće nam dobro biti. Srbin sevapa nema. Vidite kako to Albanci i Crnogorci rade. Po ušima i sve se može!