Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemogu da vjerujem da nijednom covjeku koji je u poziciji vlasti ne proradi bar malo savjesti.Stvarno su svi isti.Pogan smo svijet.
Svijetina bira zakonodavnu,zakonodavna izvrsnu,a oni zajedno sudsku vlast.
znači : 1. tuzlanski demonstranti na robiju 2. razni gibraltari i mesari na slobodu .... kažem ja vama ništa bez revolucije :-)
hapšenja spektakularna, sudjenja za crtani film.
Molim odgovorite koji su razlozi za ponistavanje presuda Turkovic,Causevic,Lijanovic,Gibraltar i mnogi drugi slucajevi.Nstrucnost i korupcija.Prvo treba cistka u ministarstvu pravde ako hocemo pravnu drzavu.Erebalo bi cuti izjavu predsjednika suda i ministra pravde ako ih uopste ima ili misle da se to ne tice njih.
sizif55 25.10.2014. u 11:36 +2 Sve bivše (i sadašnje) komunističke zemlje zadržale su kontrolu partije i nad pravosuđem, koje ni u jednoj zemlji nije nezavisno od politike i partije . samo sto je kod tite bilo ako si krao zenica , lepoglava i mitrovica ti ne gine znaju to dobro radovan i momčilo krajišnik
Hebo ti ovo,odoh ja skocit po avion!
pod avion
Mehanizam povratne sprege osnova svakog biološkog sistema,prekopiran u društveni sistem čini strašnu kriminalnu hobotnicu koju može srušiti samo organizovan bunt,kolac i konopac,vatra i slična pomagala.
Po komentarima bi se reklo da je malo ko pročitao ovaj članak. Svi pljuju po Tužilaštvu, a Sud BiH u***o motku.
A kako i nebi nesposobni naprave naručenu Optužnicu koja ih demantira, u stvari je Optužnica pranje za izvršeno djelo kriminalaca kojim upravlja politika koja bita te Tužioce i Sudije... pa ti vidi gdje je početak kruga zla.
Da li je ovo kap u punoj čaši. Nije ! U bih se čaša ne može napuniti.
Dajte ikakvih procesa. Tačno ste ovo rekli, nema i neće biti nikakvih, a samim tim ni ovih montiranih. Ovako važan segment društva, a takvo kočenje. Strašno.
Gospodo, vaš problem nisu montirani procesi ??? Vi imate velik problem s procesima uopće, jer sve što policija pohapsi i proslijedi vama, vi ili pustite ili papire ( optužnice ) negdje zagubite !!!!
Cim sam vidjela "djavoljeg advokata" i Vidovicku da zastupaju nedijske mogule, bilo mi je jasno da je u pitanju planetarni kriminal.
http://diepresse.com/home/panorama/welt/1553490/Verdacht-auf-Geldwaesche_Die-GrazBosnienConnection Austrijanci ih vec cetiri godine ganjaju .
moze ih ganjati cijeli svijet, ovdje im je utocise i slobodno ce dalje nastaviti s pljackom, zivjeti na visokoj nozi od opljackanog novca i smijati se svakom u lice.
neće biti montiranih procesa ali zato se puštaju kriminalci na slobodu bez ikakvog procesa
Vjerujemo vam
Poštriti kaznene zakone u parlamentu u smislu da sudije i tužioci koji nesavjesno obavljaju posao gule robiju minimalno pet godina, medju onom bijedom koju jedino i šalju u zatvor. Uništi nas ovo nezavisno (hahaha) pravosudje, ne zna se ko je gori, dal politicari dal pravosudni radnici, dno dna.
cccc čuj Sud kada je ocjenjivao dokaze koji su potrebni za hapšenje ocijenio da ima elemenata i dokaza za poduzimanje tih aktivnosti, pa onda svoju odluku opovrgne i kaze nisu predočeni dokazi, apsurdistan zvani mi, jer preko noći kad se s druge strane koruptivnim aktivnostima poduzmu pritisci kojekakvi svih mogućih vrsta, RIP, MITO, MATO SEX..... onda se nađe prostora i za ovakve odluke, i još jednom ccccc