Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona je poštena skoro kao Čović.
@Zanovijetalo ,,,vidi kako su ažurni kad je njihova guzica u pitanju
@Zanovijetalo Jbg sad, pokušavam ti objasniti da baziraš mišljenje na krivim pretpostavkama a tebe pored frustracije sada puca i paranoja. U svoje postove uključuješ priču o nacionalizmu, šovinizmu i netoleranciji, a kada ti se ponude argumenti ti se prebaciš na teorije zavjere. Hr službe? Fakat si bolestan. Usput, moja greška, "zakon" ne postoji, ali je odredba (ne preporuka) donesena u Bruxellesu, zajedničkom odlukom svih članica EU. Dobro ti radi skripta :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto ti je biti vlast vidis da si zajebao i povuces sve i tuzis onog sto je istinu iznio na vidjelo.
@BossTa ...i jos dobijes pare od Klevete za odstetu,...aj baaa...
Ne branim je niti me zanima, zivjela sam u toj zgradi i svaki dan je vidjala. Zivi zena tu.
Ne vjerujem da bi se neko poput nje orfirao za 1500 maraka nego sta bi sa malinarima?
Oprostite, izvinite i halali te, ovo nema veze sa člankom ali ima veze sa životom. Da li je moguće da oni koji su dali Hipokratovu zakletvu, koji bi trebali spasavati živote, koji bi trebali biti prvi u podizanju morala, da osobi,bolesnoj, uskrate da u najtežim trenutcima budu uz najdraže, pa zar nema tih skafandera, maski,rukavica i dr. I da voljenu osobu držiš za ruku.
Najbrza reakcija tuzilastva BiH IKAD!!!
Krenulo je, Mr Eric Larson 👌👌👍🏼👍🏼
Zasto reaguje Tuzilastvo? Je li ono tuzilo drzavu, ili Gordana Tadic? Je li Tuzilastvo njena privatna prcija, pa da se obracunava i raspravlja sa novinarima sta je istina? Sve i da nije tuzila, ostaje cinjenica da je lazirala mjesto stanovanja radi naplate love. Sta sa tim? Hoce li Tuzilastvo biti azurno, kao sa reakcijom, da ispita navode o prevari?
Avdo Avdic i družina jednog lica na aparatima ! ! ! Kako li će Mirza iz UDT objasniti promptnost postupanja po nalogu ! Hahahahaha
Kadija tuzi kadija sudi.Zasto ne objavi dokaze koji to sve demantuju.
Nema ničega lošeg, a pogotovo nezakonitog ako je tražila nešto što joj po zakonu pripada. Problem su oni koji dobiju ono sto im po zakonu ne pripada, a javnost takvi slučajevi interesuju i to bi novinari trebalida znaju.
Hahahah dokazi su tu,priznajte da ste korumpirani ne pravite narod budalama vise
sad ona treba u folu narediti istragu navoda o obustaviti istu zbog neposzojanja dokaza🤣🇧🇦
imas platu od drzave imas status privatno obezbjeđenje i tuzis drzavu za 1500 KM. Neprocjenjivo za sve ostalo tu jedrzava BiH
demantij na osnovu cega?? P:postovana gordana da li ste iskoristili sluzbeni polozaj u svrhu nezakonitog sticanja imovinske koristi? O: nisam jasno kao dan, sve sami klevetnici