Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je odvratniji i od hareta zahiragica. Svaaka cast
Pomest će vas SDA na izborima , narod je progledao napokon.
Pomest kao i na proslim jel de hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok Bakir Izetbegović i SDA javno brane Mulahusića i njegovo pravo na slobodu govora, "Avaz" objavljuje dokumente međunarodnih sigurnosnih agencija koje potvrđuju tezu Tužilaštva BiH da se radi o čovjeku konektovanom na međunarodne terorističke organizacije a ne običnom internet botu.
Sloboda govora ne znači da možeš sarađivati sa terorističkim organizacijama zato sad prdekana
E našao si vjerodostojan izvor,Avaz!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde tužilaštvo vise nerise, da je to istina Luksemburg bi ga davno uhapsio!!
cccccccc
Đesi ba kreno?haha
Nesmije covjek ni bradu pustit da ga neuhapsite
Trebate li zajam? nudimo sve vrste kredita uz kamatnu stopu od 3%. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas danas putem e -pošte za više informacija. WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Trebate li zajam? nudimo sve vrste kredita uz kamatnu stopu od 3%. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas danas putem e -pošte za više informacija. WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Ja našem tužilaštvu ne bi vjerovao ni kad bi rekli da je Bin Laden iz alkaide.
Covjek vas je razvalio tako da vam ni zloupotreba institucija BiH ne moze pomoci. Jednostavno vas je pomnozio s nulom i razotkrio podmukli projekat. Jos jedno je istina, da nije pisao ono sto misli, a sto se nekima u Sarajevu ne svida nikada ne bi bio povezam s terorizmom i tim stvarima. Jos vam je ostalo da koristite slobodu kao instument discipliniranja neposlusnih. Tuzno, pretuzno.
Sad ko fol terorizam, a na pocetku govor mrznje i sl...znaci cilj je bio zatvoriti, a lahko cemo naci nacin za zadrzati.
Dokaz da je sda na platnoj listi CIA već 30 godina i da je usko povezana sa teroristima koje amerika također finansira.
Mislite da ima osnovane sumnje da ne bi bio uhapšen u Luksemburgu.?Podmetačina trojke,Fahre,Čampare.
Ovaj lik je mješanac Batka i onog reis uleme Cerića nazovi ga efendijom nekim..
HAPSI GOVNA !
Krenulo je pakovanje
HAHAHAH ajmo sad prdekana