Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba cjelo Sarajvo podjelit u blokove po zemljama: ovdje popravlja Norveška, onde Japan itd. Jer ove zemlje si inače jako nesposobne same organizovat ko će gdje sadaku djelit.
Da nam nije Turaka pogusili bi se u sirotinji i bijedi. Hvala vam braco Turci !!!
Sjecam se ko jucer radnih akcija mi kopamo kanale a guzunje kumunisticke se vozaju u Ruskim Volgama,i masu nam nasmijani od uha do uha nema tog elana i volje vise da se hrmba dzabe
braća Turci
Sve sadaka dok nasi odlicnici ili ti ga politicka elita kupuje auta , trose nemilice a narod i kada se pobuni prevare ga nakim plenumima hahah e stoko retardirana
ma ovi Turci nisu normalni,daju pare, a ovi nasi ih uglavnom pljuju
Mi na Tursku gledamo kao na zlog nazadnog okupatora. Ako vi dozivljavate turke kao bracu, nemojte se onda nicemu cuditi a jos manje glumiti pacifiste.
Ništa bolje od džabaluka, pa makar to bila i sadaka, ha?
Balije i drugi islamofobi, sto se sad ne dignete na proteste i odbijete turske pare??!!! Kako vam sad odgovaraju pare od jednog diktatora?
@vasastranka balija je jedno a musliman drugo.. Al problem je u tome sto komentarisu samo budale poput tebe!!
skocit ce nama turci na nos.... trazit ce da usele u Dom....
jeblli vam turci vise mamaru.... budala je ko petlja sa tom poremecenom nacijom
prvo krecenje pa onda instalacije i krov, sjajano
Ovaj sindikat je toliko mazio radnike da mu sad treba Turska pomagati da zgradu okreči, sve go radiša ! NE VALJA VAM TITO, zaslužili ste i puno gore od Turaka , hebo vas FAdil u dupe !
Ne valja ni aljo ni tito.. i u onaj vakat smo isli radit kod svaba.. kako su ljudi toliko mutavi... nema socijalizam..nema "drzava" ..u se i u svoje kljuse
@frka da je tito bio dobar ne bi mu se sve raspalo u paramParče hahhahhahahahahha zivio nas bakeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka mašala, nas i Turaka 80 miliona
sta ce nama Dom sindikata kad ni jedan sindikat neradi svoj posao
Agresivni sultan erdogan koji terorizira vlastiti narod, ne želi dobro Bosni i Hercegovini i njezinim narodima. Nemojte pušiti "dobrotu" turaka, i sjetite se da su to potomci istih onih koji su srušili bosansku kraljevinu i njezine gradove, popljačkali, pobili ili raselili polovinu stanovništva. 450 godina okupacije nije vam bilo dovoljno. Sad želite opet isto. Teško vas je razumijeti. Gotovo nemoguće.
Sta ces onda reci za genocid od strane srba nad bosnjacima!!!! Bosna je muslimanska drzava kome se ne svidja neka ide u onu koja mu pase
🇹🇷❤🇧🇦
@mimi1 🇹🇷☝🇧🇦
Debilno. Prouči prošlost pa vidi koliko je Turska "voljela" BiH, pobivši polovinu njezinih stanovnika, ukinuvši državnost kraljevine Bosne i bosansko narodno ime. Turska je razrušila stolna bosanska mjesta Bobovac, Kraljevu Sutjesku, Visoko, Mile i Moštre. Pa kako onda možeš očekivati da ću blagonaklono gledati na turske "investicije" u BiH.