Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodje u bih i otvori dzamiju i onda ode u Srbiju i otvori kombinat za 3000 radnika
ahahah.. bas tako....
joj Allahu kad je tolernacija bila u Foci? Nek vam neko isprica kako je bilo u II ratu i sta su cetnici tamo radili a u ovom proslom su nastavili gdje su onda stali za pleme im se neznalo.
Srbe je nacijonalisticka fasisticka politika dovela do toga da se odvojila Crna Gora, da danas nemaju Kosovo, Vojvodina samo sto se nije pripojila Madzarskoj, Republika GENOCIDNA Tvorevina zbog zlostavljanja ne srba prjeti joj totalni nestanak.... a Sandjak ce napustiti Srbiju jer je totalno zapostavljen zbog diskriminacije. Ako ovako nastavite niko nece cjeniti srbina. E moji Srbi gdje vam je pamet borite se protiv FASIZMA ostavite ljude, ne srbe na miru.
Znali mi neko reci hocel biti neki prevoz za otvor aladje odakle se polazi i ukoliko sati hvsla
I sta kad se otvori? Klanjat ce narod svaku vecer ,zivjet od klanjaja jest i udisat zrak. Otvorite tvornicu mater vam lopovsku da narod ima gdje radit i zivit. Niču dzamije ko pecurke a vjernika nema.
sve OK ako su napravili vjerski objekat, ALI bosnjaci dodjite vise pameti, lako je djamiju napraviti, sto Vam ne otvore tvrtke u koje ce Vas zaposljavati i tako pomoci ....kao sto pomazu Srbiji i Vucicu pa mu cca 100000 ljudi izravno i neizravno zaposljavaju... koji su to levati ...
I tako sagraditi naprednu drzavu. E jadni mi kad smo dozvolili da nam popovi i hodze prosipaju svoje zaostale gluposti.
Čuj Foča pa zar nije Srbinje.????????
Zasto se ne prave fabrike pa ljude vracat na ognjista mislim na sva tri naroda...Neka Dzamija i Crkvi ali u dusi si vjernik moliti se moze i u kuci..pola bogomolja je prazno...
Kakve tolerancije sa Srbima. Porušili sve džamije na teritoriji RS (osim jedne u selu Baljvine) i s njima graditi toleranciju. Pitaj povratnike kako im je kada se kamere ugase. Pusti šuplju, niste vi trebali zaustaviti Gradašćevića, to vam je historijska greška.
Džamija po džamija Njemačka
Foča se zvala Hotča dok nije okupirana od vlaške karavlaške gamadi
Joj sad kad pocnu zavijati iz nje, ima da ce chetnici skupe brzo!
@VristaliSte opet si prevario mamu! Rekao si da ćeš biti dobar pa ti je uključila internet! A ti opet po svom!
Slika 3. Kaze Hodza nemoj gledati nazad tu smo malo kratili troskove.
Nece dugo stajati..