Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevski tramvaji su iz vremena sulejmana velicanstvenog
Kakve veze ima od kada su. Ne čuvaju se. Prag ima iste - čak i starije tramvaje u funkciji a izgledaju ko novi jer ih kulturan narod čuva a njihov GRAS redovno servisira. Ja mislim da bi kod nas metro bio svjetska hala br. 1 - kad bi se napravio.
nekim ljudima nema pomoci .:D
Zašto se sve ne proda Istambulskom javnom saobraćajnom preduzeću? Sramota je građane više od sadake koja se stalno traži od Turske? Ili SDA ne smije jer bi Jusufranićevi i lopovluci SDA izašli na vidjelo.Molim odgovor od Konakovića!
Nekim firmama poput GRASA nema pomoci.
Spremna je Turska, al' je pitanje je li spremna BiH, tj. njeni rukovodioci.
Milostinja nije nikakav "projekat" ili vam "projekti". Tuzno, pa se onda pitamo zasto se kapital iz Turske i arapskih zemalja ulazu u Srbiju. Odgovor jednostavan: Tamo delegiraju PRAVE prijekte, a ekonomski interes imaju i jedni i drugi.
Mora da Turska ima nekog smeca da se rijesi pa daj bosni da fini ispadnemo.
...otkupljeno 740 kineskih rikši, počinju sa radom sledećeg mjeseca. planira se riješiti i broj nezaposlenih...
Rikše su indijske
@***zovna Riše su izvorno japanske, ako ćemo precizno, odakle su prenesene na azijski kontinent, a samim tim su vremenom došle i do Indije. Naziv joj, logično, potiče iz japanskog jezika što bi otprilike značilo "vozilo pogonjeno ljudskom snagom".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bilo bi savrseno kada bi donirali novac i kontrolisali investiranje. I krezava osoba, ma koliko lijepa bila mora prvo napraviti protezu/popraviti zube!!
Tvoji zemljaci
Pa u ovom kontekstu su zubi Sarajeva tramvaji i ostala prevozna sredstva ;)
Čuj pomoći, pa bio bi red da za turke pošalju koji tramvaj... Puni su ih naši
(Za bukvalce: Misli se na turke koji masovno dolaze u Sarajevo iz Turske, nije nacionalističkog karaktera pošto i mene pojedini svrstavaju u njih)
nisi zanimljiv
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Predpostavljam bice to donacija remontovanih autobusa iz 2 sv. rata.
Kaze se prevoz, a ne prijevoz. Hrvati su bili dovoljno smijesni izmisljajuci nepotrebne ijekavske oblike rijeci, ne morate i vi.
Za tvoju informaciju tekst je pisan na bosanskom jeziku, neko reče knjiga nije vuk neće te ujesti, slobodno pročitaj
Bosanski jezik ne postoji, nego ova smijesna, iskrivljena varijanta srpskog sa dodacima hrvatskog. Zato se i cudim, a ne plasim se da ce me ujesti. Trebali bi i vi da se cudite zajedno sa mnom, jer tako niko nikada u Bosni nije pricao.
Koji debilizam, pa svako ziv zna da problem GRASa je visak radnika i da se uprava i vlast dodijeli direktoru a ne POLITICI i sve ce biti ok... al' jok, mi cemo trositi sad pare na neke Turske projekte koji oni predloze
Daj boze da se sta popravi i ako se popravi opet ce to nasi divljaci da uniste, nista nam ne moze biti kako treba.
Kad je Turcima postala blamaža, naša (tj. naših lidera) nesposobnost... onda je sve rečeno..
Hvala braco