Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..mogli ste vala sa sobom povest i ovo par naših "filozofa"...gratis dajemo...
pa da ih upropastimo tim poklonom hahha.
veliki vezir branko mikulić i posljednji sfrj veliki vezir raif dizdarević ......................... i naravno najveći veliki vezir džemal bijedić..........
Turska bratska zemlja pokazuje i dokazuje koliko im je stalo da gradjani Bosne sto bolje zive, mnogo je donacija Turska slila u BH i gradjani su mnogo dobra osjetili od Turske, a sve zahvaljujuci kadrovima iz SDA koji su aktivni i koji rade na napretku ove drzave.
trebali su Cecu za predsjednika filozofa.....
Prof. Sammir Arnautovic öğrencilerin taciz sorumludur
Samo ne dajte prof Samiru Arnautovicu osobi koja je odgovorna za mentalni zlocin nad studentima 2000 godine..
Dobili ste od vasih Turaka ponovo tri mila po glavicama i dva tapsa po ramenu,..kao i "CVRSTU" podrsku,...ono u stilu "ne dajte se ponosni mosnjaci":):):)
Turska donirala opremu filozofskom fakultetu :):)) joj kako vas svi karaju u mozak,..al samo zato jer ste vi ovce
kavazović je izrazio nadu da će ova posjeta rezultirati poboljšanjem ekonomske situacije u bih, zaista kavazoviću nosiš impresivne utiske, svaka ti čast, valja to prevalit preko usta
ima li neko molim , da mi objkasni sta znaci oprema za filz.fakultet?
Jebi ga, nisam Nostradamus. Piše samo da je oprema i da je za katedru za turski. Ostalih 90% teksta su mitovi o prijateljstvu između nas i Turaka :)
sve si rekao :)))
Biz bağımsız bir devlet olmasından bu yana sevgili kardeşlerim, bize verdiğiniz bu bağış ve destek için çok teşekkür ederim, što znači: Draga braćo hvala vam mnogo na ovim poklonima i podršci koju nam pružate od kako smo postali nezavisna država , vama kauri natakarim majke i seke na fesliju, crknite od zora : ))))))))))))
a znas li ti poturice, da su turci primili Latinicu od Srba i to bas na ovom Balkanu
@rz_brzotrz sikter sirotinjo kaurska nema ovdje ništa za tebe osim kolca nenamašćenog : ))))))))))
To bi Kaplan trebao da radi, ali ocigledno svi gledaju samo svoj dzep, pa se onda grebu od kojekakvih donator da nam zamazu oci.
I tako je Kaplan primio svoju bracu turke,misleci da ce kao i njegov Bakir moci da dogovori koji milion da se investira,pa da lagano sebi zapocne vilu o kojoj tak odugo sanja.
uskoro počinje grradnja jedne velike vile u okolici sarajeva........žid je već napravljen.......još nema stanara ali vjerujem da će biti navala......
Kaplane, ostavi pertle na ulazu u debelo crijevo u koje se trenutno uvlacis. Ako se zaglavis, da te mozemo izvuci.
Sve nam je to obezbjedio SDA..oni se brinu za nas intelektualni, kulturni i naucni razvoj vec dvadeset godina...i uspjesno su zatvorili sve muzeje..pozorista... da nam nije ovakvih ko ovaj Kaplan ja ne znam sta bi smo....majke mi...
Zeybekci je podsjetio da su dvije zemlje Turska i BiH potomci ljudi koji su na istom geografskom prostoru dijelili ista osjećanja te da su potomci iste kulture. ZNAČI OVO TURSKO GOWNO U PO SARAJEVA OVOM IZJAVOM PONIŠTI BOŠNJAKE I NJIHOVU PROŠLOST I SVI ŠUTE SDA BAGRA
Ti očigledno imaš problem sa shvaćanjem njegove izjave.Hrvati isto dijele ista sjećanja sa austrijancima i mađarima, znači li to da ne postoje Hrvati i njihova proslost?
ne blamiraj se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)