Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi im rekla kako ste bratski sa SNSD i HDZ ovu zemlju sepzali po svim mogucin parametrima, BRATSKI ruku pod ruku? Jesi li im rekla kako smo razmazeni?
Dajte molim vas, kakve i koliko duboke su te veze izmedju bosnjaka i francuza? Mozda preko teroristickih napada u Parizu... Budite ozbiljni...
Nek je i ova gosp.počela da radi svoj posao
Ja mislio Turska 😉
Pricajte vi sta hocete, zena je za 2 koplja bolja od prethodnika svih skupa.
Meni je kljucni saveznik moja familija.U druge se ne uzdam.
Francuska je oduvijek poznata po toj specifičnoj "ljubavi" prema Bosni i bošnjacima. Na čemu li si ti Bisera...
Francuska je kljucni saveznik Srbije.A nasi kljucni saveznici su Engleska i Amerika.E sad, za koga Bisera radi,to je pitanje?!
Franciska je ključni saveznik velikosrpskog agresora za vrijeme agresije.Jedina svjetla tačka je Žak Širak koji je bio na strani BiH.
E taj saveznik, Macron, je prije 2 mj. garantovao Hrvatima u ZG-u legitmno predstavljanje kroz novi izbor i zakon.
Cuj Francuzi nam prijatelj i saveznik, hahahaha, ja kupio njihov dres i podero ga na dvaes dijelova
Ova je totalno zalutala u politiku.
primjer ti je klix ,pun hibrida
Samo Amerika i Engleska ovo ostalo su mlohavi dupelisci Putina
Bisera sve svoje uhljebila na drzavne jasle....a ostali su razmazeni....u kulturnim zemljama odmah bi je natjerali da da ostavku.....
jest vala francuski politicari uvijek ulete kad treba bombardovat srpske fasiste koji cine genocid