Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma j e b o vas Deyton kad ste klosarima dozvolili da mogu ovakve blokade radit ja nez koja je budala mislila da ce Srbija i Hrvatska ikad htjet da ovdje bude normalna drzava
Bisera onolika ali bogami opet bolja i zdravija od ovih EU baba. Mi bi fakat trebali odustati od ove EU. Imal gdje drugo da bi se pametnije mogli pripajati?
Turkovićeva radi pametno, koristi momenat da ga iskoristi maksimalno dok smo u fokusu zbog ruskih prijetnji. Ovakva šansa se ne pruža često i bilo bi blesavo propustiti je i iz ovoga ne izvući maksimum.
Turkovic radi odlican posao na promociji nase BiH....
Bravo ministrice! Ona i SDA su na braniku ove države! Zna se ko se zaokružuje u oktobru! 💚💙❤️
Bisera draga,bolje ti je da isla Fadilu pomoc okopat ono pola njive sto mu je ostalo.
Divna 👏👏👏
Ministrica je fino smrsala i ljepse izgleda.
Bisera jede lopatom za snijeg.
Otišla da kuka! A 20 godina sda učestvuje u gradnji ovog lopvskog sistema i sama je aktivni učesnik u tome. Jedina briga sdaovaca je osigurati vlast u Sarajevu a za državu nisu napravili ništa konkretno 20 godina, sve pod izgovorom da su blokirani.
LJUDI u martu su trebali izaći sa vojskom i policijom na entitetsku granicu i proglasiti nezavisnost odnosno pripajanje Srbiji ...Kako niko o tome ne govori,a svi znaju..SIPA,OSBIH,Policija...Politicari .. Vjerujte mi,vjerovatno je u Ukrajini zakazalo,jer je trebala aminovati Rusija
Odakle ti info?
Bolje naslov KORNJACA U EU
turkovicko uhljebko sve si dobro rekla...ali nisi napomenula da si drzavu opljackala za preko 100 miliona us dolara sto se zna...nemoj samo da te iznenadi kada se objavi spisak ostalih sankcionisanih...
Dali postoji uopste rok vremena da vise pustite narod iz nacijonalni torova i pocnu normalno da zive .Kad pogledamo listu stranaka koje su registrovane za izbore dsmo najaca ekonomska sila na svjetu tesko da ih mozemo finansirati, dok obican narod i strucno intelegentni gledaju kako vi presipate iz supljog u prazno.
Sve dok su Srbi i Hrvati sa svojim shupkom u Bosni a sa mozgom ( ukoliko ga imaju ) na Jelacicevom placu i Kalemegdanu mi Bosnjaci ih se ne trebamo bojati . Nije više 1992 ili 93 .
Tepsija pite za moju Biseru...