Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nena Munira iz Bosne ima 65 godina i zabranjen joj je izlazak napolje, Bisera ima 66 godina i ministrica je vanjskih poslova.
@PG13 mozda jos nije postala nena
Koliko se sjecam trojica su se dogovorila i onaj slunto je pristao na sto nikad nije trebao i sad ko fol nije a svi smo gledali da jeste
@opleti Pa ti čito i ne znaš šta je dogovorio. Dogovorio je procente ali ne i način raspodjele ni u manjem entitetu ni u F BiH. Teba raspodjelu spustiti na opštine a ne da i Dodik zagrabi pare npr. od Trebinja ili Srebrenice.
@Mujo s onog svijeta Ovo je istina a pucaju mi minuse. Tokom rada cak je posjetila Gasince (izbjeglicki logor u Hrvatskoj) i jednoj zeni poklonila sulunar. Dok e nije ni udostojila da posjeti Obonjan (najgori logor u Hrvatskoj
Pa nemojte se svadjati vi se politicki ahbabi. Jao sve same predstave za javnost a ovamo se svi lizu i podrzavaju a glupi narod ispasta. I btw mogla bi nekad promijeniti i odjelo i malo smrsati.
Zasto ce nam zaduzenja ako broj opada gospodo lopovi
A gdje je poklon? 😂
Mama od Zijada Turkovića heh
Kako se lešinari iz kamenjara jagme za kredite na račun njihove voljene BiH
OK Biserka,neka se da kako vlast odluči,ali neka se tako i vrati,nemam ništa protiv ako netko vidi što ja ne vidim i da da nekome "više",ali neka taj netko vrati to a ne onaj koji to nije dobio,jesmo li jasni,..ne vraća Fedceracija nego Županije,a ond opet unutar njih kako je tko dobio,..to je jedino bitno u ovoj mizernoj priči o mizernim novcima od kojih se opet pravi hajka na samo jedne i jedine krivce,i opet ista priča,pa dokle,.a nešto je drugo po srijedi,..
Eee dosta ste vi nas ebavali sa Majkickom i Kristom,,,
Auuu, što je Dragi zakvaso! Auu!
68 % FBiH od toga 50 % Federacija a 50 % kantoni, 32 % RS...te iz FBiH i RS po pola posto Brčkom...zar mislite da su Hrvati mutavi...i ptice na grani znaju da je ovako dogovoreno
@Roentgen79j pa nije problem u raspodjeli problem je sto tvoji hrvati žele da federacija otplacuje dug a da se djeli poola po kantonima.Ako ce se kantoni zaduživati neka i odplačuju.Ne nego daj ti nama 50% novca, a bošnjaka je 80% u FBiH pa neka se odplacuje .e neće moći ,nisu ni bošnjaci glupi.
Ma vi ste to vec raspodjelili izmedju sebe nemoj lagati narod
Mogu misliti kako cete vi to raspodjeliti kad niste u stanju poslati pomoc tuzli i zenici gdje su bosnjaci u vecini kako cete poslati u opcine gdje su druga dva naroda a da sad znam onako kako zvizdic radi ode u HNK i donese pomoc bolnicama i domovima gdje SDA vlada..
O-o Turkovic dijeli pare. Bjezte, pojesce vas.
To stara udri malog klempu
hoce covic da djeli pare u kantonima gdje je hdz nemoj dopustiti nema para na guzove on da krade a mi da vracamo mogu dobiti samo 8% koliko ih ima sve preko toga smo mi zakinuti i to da potpisu da ce vracati