Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ala ga otrese Bisera kao slinu haha, seljacic iz Hrvatske. :)
jedina prijateljska drzava nam je Republika Slovenija, po svim segmentima, vise su uradili za nas nego iko u komsiluku.
E moja Bisera jednom podmukli uvijek podmukli.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hrvatska je postala šup*k drzava prema nama. Nisu agresivni kao divljaci sa istocne strane ali nista manje nisu zlonamjerni.
Šup*k te napravio
Bolesnici istorije
Vjerovatno uticaj bunike....
dobro covjek i kaze
Ebiga gospođo, promiči BiH malo i po zemljama koje nisu isključivo islamske.
Sire islamofobiju i strah od Bosanaca koje eto oni Hrvati i Srbi drze pod konrrolom. Cinjenice i historija dokazuje upravo suprotno. Oba susjeda Hrvatska i Srbija su naoruzani do zuba, mnogo vise nego BiH sto takodje krsi mirovni sporazum. Njihova politika je poprimila samo drugu formu ali je cilj isti kao sto i naoruzavanje ima isti cilj kao i 90-tih
Napad je najbolja odbrana, samo se pravite fini i moralni a susjedi svaki dan nas po malo kljuc kljuc.... I to ce im dati rezultat. Gdje su BiH prijatelji, saveznici.... Nadjite crnog vraga Talijane, Austrijance, Slovence baš one koji nisu dobri sa Rvatima. Udruzite se sa Albancima, Bugarima jer su tradicionalnalno losi sa Srbijom... Itd
A tko da se udruži, bisera ili bošnjaci? Ako možda aludiraš na BiH onda si totalno aut.
Neka se Bosnjaci malo zapitaju zasto se ovako Hrvatska ponasa.
Znaci slazes se da su hiene i sup.i?
I Franjo pokojni bi mu pozavidio....
Kockasti kompleksaši igraju isuviše jadno, hinjski i pokvareno kao i uvijek. Žao mi ih je, jest Bgm, ne mozeš bit' toliko dno.
Ministar Glavić
Lijep pokusaj skrecanja paznje sa lopovluka u Hrvatskoj. Objasni nam Radmane gdje su para iz INE? Zasto policija mlati navijace? Zasto silovatelji izlaze iz zatvora?
Najbolje da će tebi objašnjavati. Ti niosi državljanin lkijepe naše, nemaš države, nego protektorat
@redmoon Bdp veci zato sto poslije Hrvatske najvise izvozite nakupini muslimana kako ih zoves.33000 muslimana u Hrvatskoj zato sto vam treba radna snaga jer nemate svoje zato sto je pobjegla u Njemacku od korupcije.Euro zato sto morate jer tako to ide u EU. Bolje se pobrini za novac koji kradu od tvog poreza umjesto da serres.
We must defend KEBAB! 🕌
https://www.youtube.com/watch?v=u6Bsr5YcqWA
Jos bolja https://www.youtube.com/watch?v=Z9XfN5wLKMU
Bilo bi bolje da se komsije pozabave svojim problemina i ostave jednom drzavu BiH na miru .
Sa nakaradnom tzv. "Probosanskom " politikom, samoproglašenim "probosancima" će još samo Saudijska Arabija biti prijateljska zemlja.Dotle Vas je Komšićeva politika dovela
Opasan asteroid.