Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevin kao Lisa Ann
Mozes ti turkovciu prkosit..za dvije godine ces mentalno obolit i svi cemo te zaboravit...ko te jebe kad si glup i sutis..;)
Nevin ko majka 7 patuljaka..
Kada je pocelo sudenje,pojava face Turkovica gadila mi se,kako se sudenje privodilo kraju sve sam vise ubjeden da je po ovom pitanju nevin i mislim da se sudenje odvija nepravedno..
PRAVDA ZA ZIJADA
Kako je krenulo ovaj Zika ce dobiti vise zatvora od sveukupnog broja osudjenih godina srpsko-hrvatskih ratnih zlocinaca~!
PRAVDA ZA ZIKU!!! hahahahaah
vala simpatican mi je nekako... mislim ako je koga dirao ... mene nije ... a svi koji se zhale su poitaj sveca gdje krali ... samo da je raji na kraju podjelio bio bi robin hood :D ahahha
Materijalnih dokaza koji bi ukazivali da je Zika kriv ne postoje.Nije pronađeno ni gram droge,novac o kojem se prica u milionima takođe nije pronađen,niko od svjedoka nije vidio Zijada Turkovića na licu mjesta izvrsenja krivicnog djela sto su i svi svjedoci potvrdili tako da po meni Zijad Turkovic kada bi se pošteno ocjenjivali dokazi ne bi trebo biti osuđen.Čitava optužnica se zasniva na tome da su Išljam Kalender i Sejo Dumanjić zaplakali u tužilaštvu i rekli nismo mi krivi Zijad je a o kredibilitetu ovih svjedoka ne treba govoriti dovoljno je pogledati njihove dosije.Ne kažem da Zijad nije kriv al na osnovu izvedenih dokaza ne bi trebao biti osuđen.
Ima i njegove krivice ali vjerujem da takodje ima i istine u ovome sto govori. Upetljano je ovdje puno ljudi.
Sloboda za Ziku !
a jest i ovaj sud smijesan pa pustite covjeka ako vam je rekao da nije kriv joj vas hahahahhahah
nevin si ko susiceva mama i kriminalac susic , neznalica kreten i paraplegicar , jedino je znao sutat loptu a biti dobar trener nema veze s tim
Samo da za bebu odgovaras dozivotna. Nisi pobjegao kad si imao pricu nema lesa nema svjedoka. Nije mi jasno kako je polupismen stvorio toliki kapital.
Tako je Turkoviću,.....dadnite mu doživotnu, i nek' ide u tri lijepe.........!!!!!!!!!!
"Ja se ne bojim biti ubijen, ni ja, ni moja supruga, jer smo čisti pred Bogom. Nisam bježao, niti ću.Dokazat ću da sam apsolutno nevin. '' Simpatican si Zika! haha
jjah fina momka majka ga rodila