Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhljebko...ministri iz velike britanije holandije svedske itd. na posao idu biciklima...a ti i tvoji papci blindirane limuzine...
Vidi ima i vlastitog kisobrandiju...suncobrandiju 😂
sta ce vam i do 100 hiljada? tam do 25 hiljada ima novih vozila,sta bi falilo da se vozate u skodi fabiji?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mrššššššš
Mi smo zemlja sa najsiromašnijim voznim parkom", kazala je Turković. Mi smo zemlja sa najvećom stopom siromaštva, najnižim plaćama, penzijama!! Poselami sina u Kataru!!
Ova misli da narod zivi u BiH kao sto zive ona i drugarica joj Sebija, koliko si invesitotra dovela ? osim sto si sina uhljebila ? sta si uradila za BiH pa da ti kupimo novi auto ? najgori smo po svemu , i ovo ne zasluzujete vec na autobus i voz bi vas ja poslao
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stara SDA prdara, im familiju
Kupi sebi tenka Bisera, ionako u mercedesa ne možeš stati
Treba ti jebat mater debelu
Kakva politika takav I Park.Nije sramota biti siromasan. Veca je sramota biti ne posten.
Fu*k you !
Sve neki cuvari drzave :) Krajnji bezobrazluk!!! Nesto tipa pomozimo privredniku Rahmanu, donacija za odrzavanje bazena :)
Hađi Biser hanuma pogledaj prvo u pasoš gdje živiš.Možda skontaš da si u državi ako se ova dejtonska sklepananost može tako nazvati u kojoj ne postoji privreda i koja je zadužena 12 milijardi u kojoj višečlana porodica preživljava od minimalne penzije i na kraju za koji nazovi rad (ućinak) tražiš sve to što želiš.Idi u NJemačku ako toliko vrijediš oni primaju vrijedne i strućne.
Uzmi svoje privatno i vozaj se, ko ti brani
Ispade da prasence Dušanka Majkić i nije tako loša, kad vidimo šta izvaljuje ova nepotkovana kobika
Stvarno sramota da se u ovakvoj situaciji prica o voznom parku. Iskreno da se pitam svima bi vam zabranio da imate vise od dva vozila po jednom ministarstvu.
kravo debela kako te nije sramota, mi i jesmo najjadnija zemlja na svijetu zato ne trebamo ni imsti vozni park za vas olose koji ste nas i doveli na najnize grane
A kda ste ih prije raz.ebali? uzeli ste auta prije dvije godine..Mozda vas je stid autom iz 2018 se vozati :)? Gospodji treba auto da ne posudjuje :).
koliko radite i brinete za narod, za vas su i magarci preskupi. kupite samare i mijenjajte, međusobno
A možda Hummer samo za tebe?!
A dajte bakici limuzinu od bar 200 000