Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed gospodjo! Dosta je opstrukcije krmka!
srpsrp
Ovaj Dodikov potez samo dokazuje da nam treba Visoko predstavnik sa širim ovlaštenjima kao što su Bonske ovlasti i da sa njom konačno uspostavi normalnu vertikalu u sistemu vlasti. Posao ministrice je da radi tamo i sarađuje sa Vijećem sigurnosti, Dodik bi preuzeo i to, a znamo kada se on obraćao online kakve su bile reakcije iz svijeta. Osramotio nas.
Kako bi li izgledala ta graDŽanska demokratska BiH ;-)
Krava simentalka,od tuzle do sarajeva
Nema tog Schmita koji moze razvaditi balkanska plemena,a da se sam ne cudi kako sjede zajedno i locu u kafani.
Vazno je da ga nas Tornjak prima po stoti put danas u kosiluku..
Nisam simpatizer SDA ali ova gospodja radi svoj posao. Iz dana u dana sve je vise postujem, i nju kao osobu a i njen rad.
Ono nekom o ponašanju ima nešto reći. I to iz predostrožnosti... haha. Kulturica
Evo opet ovog SDA uhljeba,kolika je ko da jede svaki dan kilo cvaraka
Haha.... Kako nas hebu političar. Samo da se ne priča o vakcinama i respiratorima
Eee, veseli Mile, jadan je narod koga vodi Mile i Vučić.
Dodik, volino glupa!
Napasi mi se muda....
Ja volim kurpolentnije dame kao sto je bisera volio bih se druziti sa njom
Koja su govna ovi servi/sluge (današnji srbi)to je još uvijek divlji narod,divljo karpatsko pleme koje su Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge,konjušare i tako to!
@gooUser808 … Jel to nesto novo, kako su ih Turci dovukli? De ti malo procitaj Osmansko carstvo ali od turskih istoricara. Manite se lupetanja bez znanja.
kmeci Mile kao prasence,nehebete bolan niko niti 1%,imas ti Vucka,razmjenjujte odlikovanja,puca vas kujko..