Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek protestuju pred Čovićevom vilom
Sda i Df su ovo uradili sta ima je Hdz kriv?
Turkovicka glasala protiv ulaska vakcinisanih turista
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gospodo zahvalite Covicu i njegovom planu B, u Sarajevu ste na pogresnoj adresi.Vidite kako je nama kad hdz blokira sve zivo.
Sta ce te vi u Sarajevu na proteste idite kod covica, i u zg nek vam daju za kruha. Nije vam mjestu tu mrs.
Ovi lopovi tz turost, radnici kmece ima godina dana, hajd mrs vise jebeni retardi, nijedan radnju nema prijavljenu niti placa porez drzavi, a sve bi da im drzava da, mrsss
Ne, ne, ne... U Mostar pred centralu HDZ-a.
Gdje cete u Sarajevo,, vi to recite svojim...
Valjda misli pred zgradom hdz-a. Mora da je typo ovdje?
Treba otvoreno reci cijeloj Evropi i zapadu,bosanski Muslimani su protiv toga da dolaze u BIH,dakle svi vi koji radite na zapadu diljem Italije,Francuske,Danske,Irske,Njemacke i dr ,vama i vasem dolasku se protive muslimani vodjeni sa SDA a s druge strane treba reci stanovnicima Saudijske Arabije da se njihovom dolasku u Bih protive bosanski Hrvati
Sta ce u Sarajevu? Neka idu Covicu, on sve opstruira!
kradeze je kriv, njima pred prostorije
E cuj protestvovati u Sarajevu? Krivac vam je blizo tu u Mostaru u sjedistu HDZ-a. Ako dodjete u Sarajevo samo cete potvrditi da vas je Covic platio
Je ba li vas smrd lji vi arapi! Pustite nasu dijasporu da dodje svojim kucama i potrosi pare tu. Ali ne, Biserka se zainatila i zbog Arapa je glasala protiv a dan ranije pozvala da se prihvate sva tri prijedloga sjednice! Znaci dan prije bila za i onda na dan glasanja glasas protiv! De mi molim te to objasni!
Zašto u Sarajevu, odite samo centrale HDZ-a u Mostaru?
na nista ne kontam, zar ne moze uci bilo ko kome je test negativan, u cemu je problem
BiH je zemlja u kojoj je najlošija situacija preventivnih mjera protiv korone. Nema vakcina, lockdowna, respiratora, statistike, strategije itd.. Kojom logikom se BiH onda na granicama ponaša kao da nema nijednog inficiranog u zemlji pa uvodi najstrožije i najskuplje mjere za turiste pri ulasku u zemlju. BiH ja kuća bez domaćina.
Propast religija u BiH. Ako vam Gospa nije dovoljna, nece vam politicari pomoci. Isto za ove druge. Ako Allah nece Saudijce u BiH, ne moze Bisera nista. Allah i Gospa najbolje znaju.
Gospodo kamenjarski Srbi, uputite se pred prema Radobolji kod vojvode Covica.