Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bazdiš na SDA
Šta je tolika tragedija ako SDA ne bude vlast. Predstavnici međunarodne zajednice imaju saznanja da je SDA zaštitnica kriminalaca, i da je usko vezana za kriminalce.
Sve to stoji samo si izostavio snsd-hdz kriminal
Dekan?? Degen! Pod hitno preispitati diplome. U cijelom tekstu pominje HDZ kao ustavni kategoriju umjesto hrvatskog naroda koji to jeste. Namjerno, zlonamjerno ili vrlo skučenih moždanih vijuga. U svakom slučaju, diplome pod lupu.
Češem se po jajima i boli me za protestima
E haj da vidimo i to kako uhljebljeni prave građanski neposluh. Valjda "uhljebljenoneposluh" ;)
Spremaj te se ljudi!
Jel ovo onaj sto je ostao suzdrzan pri glasanju o oduzimanju magisterija??? Cini se da zaboravlja da je ovu situaciju izazvala ucjena i korupcija delegata za Dom Naroda. Dakle samo privremeno rijesenje treba doci u obzir a nemiri nezadovoljnih ce biti guseni isto tako nemirima nezadovoljnih..
Pogledaj ti samo pavijana. Pa jesu li nemiri izbili kad ste na političku scenu izbacili kroničnog alkoholičara, čiji je fond riječi na razini bućapotočkog dilera travom, koji je uzurpirao mjesto koje se zove hrvatski član predsjedništva?!
E svako je kod nas analiticar,slusam neki dan jednu nanu i ona se u analizu dala a citat ne zna
Šta je nebu sunčev sjaj, to je Bosni SDA! Jaka SDA = jaka BiH. Najobrazovaniji i najstručniji kadar, samo SDA💚
sda nema kapacitet za vlast,ako bude lendo blokiro bez ikakvog razloga on više nije predstavnik Bošnjaka nego predstavnik sda,tako da bilo kakvo rješenje za formiranje vlade,pa makar bilo samo za ove izbore,bolje je od blokada bez ikakvog razloga,i što je najvažnije svi znaju kako je lendo došao u poziciju da bude jedini kandidat koji može predstavljati Bošnjake u predsjedništvu fbih
Možda je bolje ubrzati neke stvari, da konačno vidimo na čemu smo. Ovako 30 godina neko nas predstavlja i idemo nazad.
E vi Bosanci kako ste nepismeni i ograniceni, vama je mozak ispran s SDA.
Ma samo prenijenti i formalno nadležnosti gdje suštinski pripadaju. Na A. Ambasadu zakucati tablu. MURPHY: Predsjednik, premijer, direktor svih agencija, vrhovni sudac, glavni tužioc i selektor svih ministara i stranaka u FBiH. Svi bosanski građani imaju jedina ovlaštenja za komunalne djelatnosti.
Kakvi nemiri dajte ljudima kreirajte pozitivan ambijent, poslove. Koga boli k.... za politiku
Kakvi nemiri gradjana to njih ne zanima samo ne ostavi u Sarajevu