Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba izbore imati svake godine... samo nesto otvaraju pred izbore :D
lijepe vijesti, nadam se da ce i nastavak prema Olovu zapoceti u sto skorije vrijeme.
najgore je sto se narod na to lijepi i potapsa vlast... a ne razmisljaju da se to moglo i 2015 otvoriti...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Konacno da i ovo docekam. nesto korisno a ne suplju pricu !
Grade ga deset godina red je bio
@pelevratimifriz haj ne lazi..radovi na tunelu Karaula počeli su 13. augusta 2014. godine
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
neka je sa srećom...
konacno masala put bio gori od svakog horor filma
Red je bio da su i objavili snimak vožnje kroz tunel, odale su uzeli screenshoot. https://www.youtube.com/watch?v=JS2ToUk-h8o
haj ako ne bude rata iduće hefte odo profurat malo do Sarajeva da isprobam i to čudo
Mozda ga budu svecano otvarali ponovo za cetiri godine.
Glasam za SDP jer je tunel započet i završen u njihovom mandatu. . SDA je sjela na njega I čekala izbore da ga otvori! ?Mrš!
...a što fabrike ne pravite da ima omladina đe radit...je li !!!!!! Ludilo:)))))))
Super! https://www.google.ba/maps/@44.1844738,18.6784069,3644m/data=!3m1!1e3
E bolesnog naroda. Svi se žale kako nam je katastrofalna saobraćajna infrastruktura, a kad se nesto sagradi i otvori, svi kritikuju taj projekat. Da te Bog sačuva.
Haj jos koje janje il prase za teferic pa da kandidati za izbore obuku tene i krenu u predizbornu trku
Ovog sam se i bojao. Pa nije uradjena ni prilazna cesta, iako je iskrcena suma. Oni su asfaltirali put za izvodjaca radova. Pa gdje se ide u tunel kroz planinu nizbrdo.
Dobro je to skratili put tuzla-sarajevo za 3 km...........sad cu umjesto 2h 30 min u sarajevo stici za 2h 27 min.........jedva cekam. Zna li neko koliko je para potroseno na to ?
treba kineze dobesti da nam prave puteve oni bi to zavrsili prije roka
Umjesto da se nastavi povezivati Sarajevo sa ostalim gradovima autoputem ili brzim cestama, oni prave dole u hercegovini autoput koji ne vodi nigdje. Neka me neko ubijedi kada će taj dole autoput biti isplativ. Podržavam ovakve projekte gdje će gradovi biti bliže i brže se stići do nekih. Tuzla i Bihać vise u zraku. Do njih nema ni km autoputa. Tuzla-Doboj, Tuzla-Orašje cesta nikakva a obje od bitnog značaja. Bitnije nego jedan autoput u Hercegovini.
@BUGARIN TUTA Koji je to razlog da bude prioritet taj pravac? Najveći promet ima mozda u julu i augustu mjesecu kada ljudi idu na more. A šta je sa ostalih 10 mjeseci? Promet roba se odvija na sasvim drugim granicnim prelazima koji se nalaze na sjeveru BiH.
Kako ce se ovde ginuti kad kreteni krenu preticati u tunelu...