Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanite malo, do nedavno vam je ovaj bio glavni krivac sto grad nema vode a sad vam je nositelj promjena i boljeg zivota samo zato sto je sad u drugoj stranci? Generalno, u vecini, narod je jako plitkog razmisljanja...
Takvi nam i trebaju. Završi DIF i bude glavni u raji.
Ovi će se cijeli mandat prepucavati međusobno, sve je ovo njihov lični obračun. Konaković se ponaša ovako jer je povrijeđen njegov ego i sad se kao sveti SDA. Nema tu građana ni na vidiku.
@badza sto bi se svetio? On je otisao sam, svetit ce se oni njemu..
@šnalica Egoista je to, sve on to radi da bi se svetio SDA-ovcima al isključivo zbog povrijeđenog ega a ne zbog građana. Pa do juče je bio u SDA i ukivao ih u zvijezde sve dok se nije posvađao s njima. Sad kao oni lopovi a on pošten
Iza Konakovića je bilo, kakvih takvih rezultata, imao je i veće ambicije ali ga Bakir nije poržao, ovaj novi nije napravio ništa pozitivno, Čampara je problematičan političar i trega ga minimizirati. Vidjećemo hoće li inspekcije u KS sada raditi onako kako je Konaković želio i hoće li u kafićima se dijeliti fiskalni računi.
Koji šarlatan i prodavač magle,propali košarkaš i dvolični sujetni osvetnik iz narcisoidnih i najnižih pobuda,naravno radi se o skatkorječivom i najpametnijem od svih pametnih diini sa memli strane šehera.One koji su ga izvukli iz ništavila i dali mu ama baš sve o čemu nije mogao niti usniti sada pljuje,vrijeđa i ruži,koje licemjerstvo i kukavičluk.Fuuuj,pakšu pravi.
Nek se bar neko naso da stane sa suprotne strane SDA-ovoj vicoteki
Koji je ovo gmaz, na sta soade dino da ti cetnici kroje sudbinu, neces za premijera jer vrlo dobro znas da bi te odmah ti isti s kim surujes sutnuli, prefrigan si ti do bola
I Gadafija su “samo rusili” pa sta im bi!
Pravi diktator ovaj Dino K. , a vala i oba bagra iz SDA, ista ko i on
čampara glumi kabadahiju, da ga samo vidite kako izlazi iz kafica na bjelasnici
Znaci propo Svabo.
sdoooo aaarghhhh
Kao i uvijek, SDA-u su najvažnije Komisije... navika.. daj prvo da se uhljebi... A Budžet, kao da je važan, jer više nije u njihovim rukama.
I to je to, do naredne sjednice nekad 27 Decembra. A plata? Plata redovna to je njima najbitnije. fuj.
SDA vidi da gubi pare koje su trosili na sebe, odvajali od usta obicnog covjeka u Sarajevu, i sada, blokiraju sve. Znaju da ce se postaviti pitanje o nelegalno stecenoj imovini, a to moraju zaustaviti jer nema niko posten. Osim toga, reducirace se broj njihovih uhljeba, pa je lakse blokirati i mlatiti floskulama o neregularnosti. Konakovicu, samo jako!
Sarajevo sad ima priliku da izađe iz talibanskih prnja i da postane gradžanska i levačka sredina.
UGASEN VAM JE MIKROFON :D mozete da urlate, ali vas niko ne cuje!
Konakovicu polahko i budi fin za svoje dobro jer mi iz SDA uklanjamo neposlusne 😈😈