Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni i Amerikanci i čitavom svijet sa vama dvojicom.
Marš stokoo iz Jordana!
Šta vi ustvari radite u Jordanu ?
Otkud napad na USA na teritoriji Sirije? Vratite kuci vojsku i onda diplomatskim postenim namjerama rijesavate sporna pitanja.
doDZi Doni na jEDnu ljutu na sOkolac, dOBRodoš'o si naM.......hik.....
Voli on zene za micu hvatati, pa ti vidi koga zoves u kucu...
Ima li neko treci, barem 10 godina mladjih od ovih metuzalema
Ovaj orangutan bi ko fol nesto sprijecio. Ovih starih fasisticih pedofila mi je na vrh glave.
Biti u ratu ili bar u ratnom okruženju ,a da vam niko ne pogine je suludo razmišljanje.
NISU STRADALI U JORDANU NEGO U SIRIJI U BAZI AL-TANF. A ZAŠTO ONDA AMERKINACI SLUŽBENO LAŽU DA SU POGINULI U JORDANU? ZATO ŠTO IMAJU JAVNI POZIV OD JORDANSKE VLADE ZA BORAVAK NA NJIHOVU TLU, A U SIRIJI BORAVE KAO ILEGALCI I POTPOMAŽU TERORISTIČKE SKUPINE (SDF, ISIL,...) I PLJAČKAJU SIRIJSKU NAFTU. ONI SU HITNO SVOJE POGINULE I RANJENE PREBACILI U JORDAN ALI IM JE PROBLEM ŠTO JORDANSKA VLADA TVRDI DA SU NASTRADALI U SIRIJI.
Sve je uredu kad vi ubijate po bliskom istoku a kad vam uzvrate na ovakav nacin bunite se dobro prolazite kako ste zasluzili...
Prica za malu djecu klasicna ona iz opozicije prica se ono sto zele da cuju marodne mase ipak realbost je mnogo drugacija da pobijedi i ova budaletina slijede tek ratovi na bliskom istoku maravno Iran im je medju prvim na listi.
koji ce vrag americka vojna baza u jordanu cccccc
Trump prica samo ono sto narod zeli da cuje
Covjek je protiv ratova i to je ocigledno.
Kako moze biti napad na SAD u Jordanu de mi crvenokosi objasni