Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala Trampe brate
Srbija = Palestina. Dobit ce jos manje zemljista.
Dao dodiku do znanja da razmisli sta radi i da se otrijezni i shvati da je u predsjednistvu drzave BiH a ne entiteta.
Tacno tako ova cestitka je jasna poruka
Čestitao 2 dana prije...treba i njemu rođendan čestitati mjesec dana ranije!
Jesu li se zahvalili?
JEST MU GA TRAMP ŠUKNO. LEL SE DODIK ZAHVALIO PREKO AMBASADE SAD
@StipeDomagoj Ti si Stipe nacista i ter0rista,da je pravne Drzave,ti bi automatski bio uhapsen.Bolje sad da te uhapse,nego u slucaju belaja,kad bi takvi kao ti cinili zlocine nad drugim i drugacijim,rasisto!
Lakše podnosi crnu listu nego ovu čestitku.
Snazna poruka Dodiku i svim negatorima drzave BIH , da se konacno ostave jalova posla i da se prihvate problema s kojim se suocavaju svi gradjani ovd zemlje BIH nebitno o kojem je narodu rijec. Konacno jenm vrijeme da svi prihvate ovu zemlju kao svoju i da postuju drzavu, njene institucije, simbole i datume.
a kako to nije 7. ili 9. kojiveć januar čestitao
Bice interesantno kad mu Dodik odgovori da 25. nije praznik, a ovaj mu opet iduce godine posalje cestitku haha
Dodika zanima samo RS, a zaboli ga za 18,7% i HB
hocemo da nam ti budes predsjednik a ne ova tri majmuna
Hvala. Melanija mu dala dobar briefing vidi se iz teksta.
BRAVO majstore!!!
Ove gidine i braca Hrvati slave dan Drzavnisti Bih.Ne zaboravimo da su Hrvati prvi glasali za suverenu i cjelivitu Bih.Samo sto je teroristicka organizacija hdz-a Hrvate okrenula od Bih.Cestitke Predsjedavajucem predsjednista i od mene😂😂😂
Koja ironija brate mili cestita mu a ne smije u USA ni primirisati dodo
Joj Trampe fakat si bezobrazan,zasto si Dodiku cestitao,kad on taj datum i ne priznaje,a plus je na vasoj crnoj listi.Dodik ocekuje da mu cestitas 9 januar,hahahahaha