Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezobrazluk!! Cuj ti nje, kaze moja dobra volja da ti ovjerim. Da ti je kcerka u takvoj situaciji da li bi tako pricala, sram te bilo! A jos ima pravo na osiguranje.
Moram biti iskren da smo mi sa istom seficom imali dobro iskustvo u slicnoj situaciji.
Treba pola uhljeba rastjerati..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja bih trudnicama dao po 300km mjesecno i djetetu 300km mjesecno do punoljestva jer djeca su buducnost....
Da se parlamentarcima i ministrima place smanje upola eto para i za trudnice i djeciji doplatak... A da ne pominjem pausale, dnevnice, naknade za odvijen zivot, bijeli hljeb....
Naravno, tako i rade drzave koje planski djeluju na povećanje populacije, a kod nas se svake godine upisuje sve manje djece u skole . Škole koje su nekad imale po pet odjeljenja, danas skupe jedva dva odjeljenja. Ako to nije alarm da nesto treba poduzeti onda ne znam šta ćemo uraditi kad za 20-30 godina postanemo zemlja staraca.
najgore leglo kriminala i lopovluka jeste u ZZO, yebo mu ja mater ko god ih izmisli... Tolike pare im na raspolaganju, a bolnice samo dublje zalaze u dugove, medicinskog materijala i lijekova nema, a i dotrajali aparati ne rade... Pa gdje su pare od tolikih doprinosa??? Ali isto tako je cinjenica da se preko zdravstva kupuje socijalni mir, privatnici gazde se prijave na biro kao nezaposleni, a firmu prijave na trece lice da ne bi placali doprinose za zdravstvo., veliki broj radnika radi na crno, neprijavljeni...
Jos jedino nisam pokusao da zatrudnim da bi dobio zdravstveno .
Tipican dokaz bosanskog idiotizma i nebuloze,umijesto ako zena ima paravo na zdravstveno tokom trudnoce da joj ovjeris knjizicu odmah na npr. 9 mjeseci i miran si ne pravis sebi guzvu ,dodatni posao ili nervozu....ne ne ne ja se fol moram pitati za sve ,neka te ovako patim dodji svaki dan da vidis ko je gazda.Klosarluk nevidjeni.U bilo kojoj instituciji u Europi dobila bi nogu prije rucka pa se ti materi svojoj pravi pametna.
ne sekirajte se tako je dobra ova vlast da ce vam i djecu napraviti
Otkud ona u zavodu zna da neko planira trudnocu? Treba jos i to dokazivati. I kako ce donijeti nalaz ljekara iz JU kad te ne primaju bez knjizice? Ima li ista u ovoj nasoj zemlji da ide kako treba?
I u ovoj Vukojebini ko osniva porodicu ili je budala ili mu svaka cast.
- Kad vidim trudnu ženu odmah znam da se jebala
ne mora znaciti :)
A kakvi su zakoni kad je u pitanju vanmatericna trudnoca :-)
dobra volja??! pazi petlje i bezobrazluka trudnici to reci. tacno je treba na parkingu sacekati i nalemati. i to oduzeti zdravstvenu, pa nek se seta po salterima par dana slomljena dok ne nabavi novu. neki jedino silu razumiju
Majku im jebem lopovsku!
Kupuje se socijalni mir besplatnim zdravstvom,mada su svi svjesni da je besplatno zdravlje čista fikcija...
Brezobrazluk je tražit bilo kakav papir od noseče hanume jer one moraju imat prednost i da samo prolazu mimo narod kad se jave na pregled. Jabi taki zakon naredijo.
to je odlino ukoliko se bude primjenjivalo a i djeca do punljetstva bi trebala imati ista prava