Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj SEJDE SDA FUNKCIONERA jest ZABREK'O PRIJA MU DRUZENJE SA BAKIROM I ASIMOM
ASIMilirani SEJDO
@FGRoDerim znam SDP Masiceva botino glupa da te boli sto ste otisli u opoziciju. Sad mozete iz opozicionih fotelja, gdje ste naucili biti dugo godina, opet da serete. KOmsic je vlast, vi niste vlast i znam da te boli zbog fotelje. Ali sustina je u tome da ste vi ateisti, a onaj ko je protiv Boga je propao. Da bi se dopali Srbima i Hrvatima vi iz SDP-a bi najradije Bosnjacima zabranili da udju u dzamiju. Glupa komunjaro Bosnjaci znaju prepoznati izdajnike i neprijatelje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Toliko dugo prijateljstvo da je prvi put neko iz predsjednistva dosao u Kanadu
mozes mislit onda koliko je Trude nisko pao, da su ga poceli i SDA funkcioneri obilaziti
Duga historija prijateljstva? Kanda prizanta 1931., a BiH 1992. A BiH prije toga bila nezavisna 1463., tad Kanda nije ni postojala. Znači duga historija je 28 godina.
Bosna je Kanadin strateski partner odkako znam za sebe :) Steta sto nema tona da cujemo bas koje su se teme vodile... Komsic mu je rekao: Kanada,very nice! i nakon 5 minuta: eeee jaaa... Thank you
Jedna stvar koja ujedinjava srbadiju ,uzp bojovnike,jugobalije i komunjare je mrznja prema gospodinu Predsjedniku Zeljku Komsicu,sto je to sa ljudima ,u ovoj drzavi vecina ljudi su skroz pukli...
Cuj, Bosna i Kanada imaju dugu istoriju prijateljstva??? Nemoguce, jer kad je postojala Bosna, Kanada nije bila ni u planu a kamoli da je postojala. Drugo, kad je kasnije nastala Kanada, tad je bila Jugoslavia, Trece, jedino poslije '95 da su postali prijatelji (a da mi nismo ni znali) i mozda misle na ovih zadnjih 25 godina, sto i nije bas neka duga istorija! Hmmmm???
ajmo na fejsbuk i pratite Klix.ba-Top Komentari. idemo amigosiiii
Brao SDA predsjednice
Bravo PREDSJEDNICE !!! Tako se reprezentuje zemlja. Takvog predsjednika volimo i zelimo. Respekt!!!
Ebo ti on mater
Hvala svima koji su glasali za Komšića, tačno je pencilin za jugobalije i UZP HDZujkane, ne zna se ko više pjeni ili ovi što hoće aparthejd i nacionalne glasačke kutije ili ovi što hoće Građanštinu samo tamo gdje su Bošnjaci manjina..
@Caconi Jel u svoje ili strankino ime zahvaljujes?
Trudo: kakvo je kod vas stanje s Koronom? Komso: Ma samo sipaj, nista me ne pitaj
Damn, kako covjek izgleda! A mi gledamo u Ramiza Salkica. Toliko
Sutra na CNNu - kanadski premijer pijan pao sa Nijagarinih vodopada.
Radio sam sa Kanadjanima 2 godine, upoznao sam ih par stotina. Zanimljivi su to ljudi, vole Bosance i kroz razgovor uvijek iskazuju nadu da ce biti bolje u BiH. A ni sam ne znam zasto to tako. :)
Predsjednice, zlatni ljiljanu, Wuhan trazi partnere za ekonomsku saradnju. Iduce putovanje u Kinu, all inclusive, na nas racun, ostani koliko je god potrebno.
IDE LEGALIZACIA KANABISA KO U KANADI AAAAAAA
Duga historija prijateljstva? Kanda prizanda 1931., a BiH 1992. A BiH prije toga bila nezavisna 1463., tad Kanda nije ni postojala. Znači duga historija je 28 godina.