Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ti ovih slavuja Protesti su u redu, dokle god su svedeni na drzanje papirnih parola na trotoaru preko puta njihovih palata... Ko veli; ko vam jebe mater stoko!!! E pa doslo je vrijeme za one manje u redu proteste, treba vas zive spaliti i u skupstini i po vikendicama vasim silnim, majku vam *** fasisticku svima redom! Svakom poganom politicaru od 1914 do 2014, taman da je i moj otac jedan od njih!!!
treba brate vis jednom ukiniti ovaj RS dosadni su vise
e tako se to radi.......
Nisu oni njih kaznili jer oni kasne, već su ih kaznili da u pogodnom momentu pokažu kako je skupština RS bitna u odnosu na BiH. Skupljaju se poeni kod levata na svakom koraku.
A oni nebudu kaznjeni sto nedolaze na sastanke u Sarajevo,vec budu i nagradjeni.
..a i policiji se povecavaju plate... prpa jarane... prpa