Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njoj je Karadzic i Mladic heroj, ne priznaje genocid i pokusava sve izjednaciti, istima napraviti. Ne nismo isti i nikad isti biti necemo. Skolovan chetalj je gori od duduka chetalja. Pametnom dosta.
gdje je rekla da su heroji? ne kaki
Sreca youtube sve pamti. Budale vjeruju zutoj stampi, pametni prate otvorenih ociju.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Shvatite da niko iz RSa nece biti dobar bilo kome ko hoce unitarnu BiH. Moramo progledati i prihvatiti realnost, gledati kako naprijed zajedno iz ove situacije. Alternativa tome je ovo sto sada imamo u nedogled
Mene samo fascinira koliko su srbi odusevljeni ljudima kao sto su Karadzic, Mladic iili Dodik. Ti modeli ponasanja, retorika, bahatost, arogancija i generalno primitivan nastup se kopira i primjetan je i kod ovih mladih politicara iz RS. Zasto sve sirovo mora biti?
Udarao bih te i ja tako da bi ti na prvom mjestu bio Allah uhhhh
A da se malo svi smirite sa "udaranjem" I pokusamo sa nekom drugom metodom? Znas ,ono, u interesu naroda I narodnosti BiH?
Joj kokoske Boze dragi🐔🐔🐔
A sta si ti jadna udarala! Demokratija se nemjeri seljanko po udaranju, vec po nacinu vodjenja politike! Koji ste vi idioti nepismeni
Kao da si ti Jelena kredibilna ? Velicas cetnike i Drazu Mihajlovica . Dok je god tako tu nema saradnje .
Ovoj tetki bez pardona treba objasniti slijedeće : da entitet nije država, da nije zemlja, da nije otadžbina..i da taj entitet ne pripada samo srpskom narodu nego svim narodima koji žive u Bosni i Hercegovini te da je dio Bosne i Hercegovine... Tako je na kraju i dogovoreno u Dejtonu...
Kako se ja sjecam nisi bome govorila jednako ali štaš teško je priznat da si prodana duša
mrzim reci, ali bolje je da dodik ostane na vlasti nego da ga ovakvi kao ova zamjene. ova se kune u drazu mihajlovica, za ovu genocid ne postoji, cak ni manje od toga. gora je i od stanivukovica sa kojim ce kad tad da raskrsti. i ono je chetalj al ova je posebna prica.
Gospođa, samo takva. Izbriši KLIXE, a ostavi komentare ove koji vrijeđaju do bola.Bravo!!!!
Ovde se politicari i partije u svojim predizbornim kampanjama natjecu kako biti i ko je vise protiv onog drugog! Oni koji se odvaze a jos ih nema koji bi se pojavili sa normalnom pricom o pomirenju zajednistvu uz svo postivanje nacionalnog su osudjeni na propast. Tako je 30gd. za mene je kasno mladi bjezite glavom bez obzira!
Ko bona tebe jebe za bilo šta, ona udarala. Bolje nadji nekog da te po prknu izudara, nema od Draška ništa
Gora si duso ti od Mladica i od Radovana, znaci sa takvi nema uopste price, nego samo svijetu pokazivat kakvi su oni - svijet ce donekle odradit svoje...
aj ga malo obali Trivicko