Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobit češ Jelo kurku... Treba gospođi objasniti da su izbori bili u Bosni i Hercegovini te da dotična živi u Bosni i Hercegovini... Ne može živjela Srbija u pola Bosne..
Nepismeni kreten Konaković utjeruje javnost u laž nakon što je Schmidt utvrdio ustavnu poziciju HDZ-ovih Hrvata,blejanjem o tome kako glas Bošnjaka i Hrvata u RS koji ne vrijedi skoro ništa, je isto što glas HDZ Hrvata u FBiH koji vrijedi 4 puta više od bilo kojeg građanima FBiH
Idiotčina koja u životu nije pročitala tri knjige a kamoli bilo šta iz oblasti ustavnog prava, pretendira da upravlja političkim procesima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trivićka kaže da su Srbi vodili odbrambeni rat??! To znači da je silovanje 50 000 žena ne Srpkinja bio "odbrambeni" čin. 3 miliona granata na Sarajevo bio odbrambeni čin. Armija BiH mogla je gađati BL od dana oslobađanja Vlašića, ali ni jedna granata nije pala na BL. Isto tako sa osvojene Manjače mogla se Banja Luka granatirati ali Armija BiH nije htijela bombardirati civilne mete!!
Ne konta to…
I hoće kurava da protestvuje u Sarajevu!!
ma i ne trebas, bolje i dodo nego ti, nije ni pobjedila pocela srbovat odmah
ma mozes se pusit, bilo i proslo, ima covjek jake veze u svim institucijama
Pa ova laze ko srbin. Zar nije proglasila pobjedu??? Sta sad hoce??? Dodik vas podero ko ku..vu😂😂😂😂
mile laktasenko president
Napisah fin komentar. Oko 900 rijeci, pa pritisnu na komentarisi. Nesta komentar, kaze komentar vam je predug. Bijo je u trandu stare bosanske trazili ste pa gledajte.
Tako su nestali i listici i dosle vrece pozeljni komentara.
Joj priče, kao da su izbori u Srbiji, a ne u Bosni i Hercegovini. Tokom skupa sve zastave Srbije i uzvikuju Srbija, valjda imali 1 iz geografije pa misle da je Bl u Srbiji
Iz ove bije cvhetnistwo.
Uništiće vam Dodik državu prije ili kasnije isto tako kao što je pogazio demokratiju i ljudska prava u RS. I tada nikoga neće biti briga ni u Zagrebu ni Štokholmu ili Njujorku kao što ni sad nije.
Gora je cetnikusa od Milokrada. Nek te je pokrao kad ste otisli u pola noci da slavite i ostavite mu prostor da izvede planirano. Nemate vi sta protestvovati po Sarajevu kad ga i ne priznajete. Kao ni ovog kepeca iz OHR-a.
Reče stovateljica lika i djela četničkog zlikovca Draže M., smradulja koja nije ništa bolja od laktaskog krmka
Bolje da je iznjela malo rakije i bostona
Obavezno uvesti zakon da kandidati moraju znati pričati padezi obavezni 😁😁😁😁😁
Tako je.I Bakira i njegovu dinastiju izvesti pred sud
Chetnikusha smrdljiva
Ovo je huškački govor i zloupotreba je slobode izražavanja. Govor mržnje podliježe krivičnoj odgovornosti prema krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje:  [email protected] .