Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidasica Ana Trisic - Babic je TA KOJA NAJVISE BLOKIRA svaki korak ka integraciji BIH-e u NATO SAVEZ, a ona je takodje zamjenica Ministra Vanjaskih Poslova BIH-e Lagumdzije od koje Lagumdzija ne SMIJE pisnuti ni bilo uraditi koji potez BEZ NJENE SAGLANSOSTI i NAREDBI ! Na toj njenoj funkciji je normalno trebao biti zamjenik Ministra Lagumdzije iz hrvatskog naroda, O TOME SUTE hrvati ! Ta ista Ana Trisic - Babic je prodavala REZERVE oruzja ARMIJE RBIH-e i genocdne tvorevine PREKO CRNE GORE i Italije, za Libiju, Afriku i Siriju, TO SVAK zna, ona je to radila prije DVIJE godine sa Jovanovicem (MUP-RS) iz genocidne tvorevine, OVO NISU NEBULOZE vec puka istina, STA CE NA OVO RECI Dusanka Majkic, "vidis Majkicka", NISTA SE NE MOZE SAKRITI ! Ana Trisic - Babic, Dodik, Jovanovic (MUPRS), Dusanka Majkic, Dragan Covic SU DOBILI STOTINE MILONA DOLARA na ILEGALNOM KRIJUMCARENJU-PLJACKI I PRODAJI ORUZJA ABIH-e i iz genocidne tvorevine prije DVIJE GODINE!
OVO JE PUKA ISTINA, Ana Trisic - Babic je ko prvo prodavala i krijumcarila rezerve oruzja ARBIH-e i iz genocidne tvorevine i ta koja BLOKIRA svaki korak BIH-e u NATO SAVEZ! I KO JE POSTAVIO GENOCDASICU i PREDSTAVNICU SRPSKOG GENOCIDNOG NARODA Anu Trisic - Babic ko Predjsednicu Tima za integraciju BIH-e u NATO ?! ZAR JE ONA - GENOCIDASIICA SRPKINJA BRANILA I ODBRANILA DRZAVU OD AGRESIJE I BARBARIJE SRBIJE I GENOCIDNE TVOREVINE ?!? KOJI SU HAJVANI, IZDAJICE I NEPRIJATELJI BIH-e PRISTALI NA TU STRATEGISKU IZDAJU DRZAVE BIH-e? Sutra Generalni Sekretar NATO-a Rasmussen, dolazi u posjetu BIH-i, TREBA mu MALO objasniti STA RADI GENOCIDASICA Ana Trisic-Babic vec 3 Godine i ZASTO JE PLACENA !
jel ovo i tvoja ana trisic babic bila u minhenu gdje se dogovaralo tvoje rusenje
ovakva izjava i dodik je gotov
igra oni kao zele skinuti dodika a dodik ce ispod zita potvrditi ulazak u nato zato su ga i doveli na vlast srpski narode u pamet se cim je ona seoska fukara rajko vasic poceo pisat protiv srbije vidjelo se da tu nesto opasno smrdii da snsd trazi razlog da odstupi od principa da ce rs u politici prema nato slijediti srbiju
EU tj. Zapad da želi stabilnu južnu Evropu završio bi posao nad Bjelogradom i ne bi nam nametnuo genocidnu tvorevinu i genocidaše za ministre.