Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razvoj ove firme a samim tim i plate radnika , zavisi od 1) pomoci Fonda za prof. rehabilitaciju 2) od potraznje ovih proizvoda na BiH trzistu. Dakle, ili gen.direktor "hapa" pare koje firma dobije od Fonda + prodaje, ILI je potraznja na trzistu nedovoljna za daljnje postojanje ove kompanije. Ako je ovo drugo sluchaj, onda je kompanija obavezna informisati radnike na vrijeme i zatvoriti firmu. A to sto je stari DESS propao pa se ponovo pokrenuo njegov rad govori da je rijec o LOPOVLUKU.
Direktor kojeg zovu Dido poznati šalabajzer i prevarant, uzima poticaje na račun zapošljavanja invalidnih osoba, a ne plaća ih.
zalosno sve po bjedi...
A kad ga novinar ovako sroci, mora ljudima svasta naum pasti.
U proslom sistemu koji tako jako mrzite je DES napravljen i funkcionisao desetljecima, i nije bio jedini, postojale su i brojne druge radnje gdje su radili ljudi koji su imali problema sa sluhom, sjecam se da smo uvijek slike na razvijanje nosili u jednu radnju na marindvoru gdje su radile te osobe. Prosli sistem vam nije valjao, kazete da su bili komunjare, izrodi, četnici i ovakvi i onakvi. Evo sad imate svoj sistem, jel vam on dobar?
Oglasava se on ali oni ne cuju
tuga i jad, bogate se na nevolji jadnih ljudi.
--- gluhi nisu dobili platu Molim ? Izgleda se direktor oglušio na njihove zahtjeve ! NE ČUJEM DOBRO !
@Bodyfeat Mangupe jesil i ti glasao za SDA a imaš djecu ??
Direktora za muda objesiti! Lovu pokupu, radnike ne isplati, drugu firmu otvori i nastavi! I sve tako! Zalosno od koga krade
Direktor im viko sace plata al nisu culi.
@Danac Bog ti u kuci dao,Amin!! pa da se mozes šprdat svaki dan!
Svi smo mi odavno i gluhi i slijepi
Ponovo laganje i blaćenje uspješnih Bošnjaka. https://faktor.ba/vijest/nakon-niza-godina-na-birou-gluhonijeme-osobe-sa-osmijehom-rade-svoj-posao-238268 L.P. Haris