Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE SKANDALOZNA OBJAVA,ZELJKO STA SE DESAVA S TOBOM PA HITLEROVCI ZAVRSILI NA VJESALIMA A OVA KRVAVA BABETINA CE MIRNO LIJEPO ZIVJET!HVALA ZA SVE ZRTVE OVE KRVAVE BABETINE! BiH4EVER!
Da li vama Željko liči na trandžu ?
Pusa Željko i tebi. cmokica Poselami sve svoje
Zalosna je zemlja koja ima ovakve \'politicare\". Gomila izgubljenih glava koji bi trebali da budu u mjesnoj zajednici i da rijesavaju probleme umirovljenih.
Za kakve gluposti Bosnje placaju Sejdu...
U PRAVU SI KOMSHO ! SAD KONACNO POSTAJE SUD PRAVA JER POCINJE DA SUDI I BOSNJAMA I TVOM KOLEGI SLINAVDZICU ! JEDINOM RATNOM POGLAVICI KOJI JOS JASE (DODUSE JEDINO TEBE:)
a daj HILMO :) reci nam zasto je Komsic seljak???a ti si ono gradsko dijete iz OLOVA-svjetski poznate carsije...rijec seljak poceo svako da koristi,no comment.
Evo ga opet ovaj mufljuz hoce da bude poklopac za svaki lonac. E, moj Komsicu da znas koliko si supalj brzo bi zavrsio na kakvoj klinici za nezrele. Ovako, taman si nasao drzavu u kojoj mozes biti cak i vlast...u slast. Tuzno a tako si dobro skupljo slicice.
@Hilmo, Olovo Možda si upravu. možda on sada više boravi u Republičkom Parku- zbog toga mu se može oprostiti. u tom slucaju bi se i tebi smutila glava-kod te gomile budaletina. Zivjela BIH i naš Republički Park
Komsicu seljacino. Gdje ti zivis, u kojem dobu ti zivis???
E moj komsicu , ni Bosna ni povjerenje nece biti sto su mogle bit. EU zna sta zeli. Zeli 100 godisnje nepovjerenje medju stanovnicima BIH. Razlog je malo smijesan za 21 stoljece ali sta je tu je. Ako je tako i ako neko misli daje to OK, super zivit ce se s tim. Sto se desavalo 1992-... nikad se nece zaboravit generacijama. Sto se desavaalo na presudama ce se takodje pamtiti, kao sto ce se pamtiti i rijeci srpskog heroja r.mladica 1995, \"da je konacno dosao trenutak osvete turcima \" Pojednicima. sve ce se pamtiti sve. Bilo bi dobro da se ne pamte zle i ruzne stvari, ali nam takva zla sudbina da ih moramo pamtit.
Jah,eto a kao do sad je nesto bio i donio je pravdu...