Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@supalj dinar. Moguce je da rade na stotine \"srpskih\" devojaka! Ali sam ubedjen da u spoljnoj politici Federacije,ponajvise su ukljuceni mladi momci. Arapi vole muskarce. Zali boze one decice kroz istoriju sto su odvedeni u Stanbol. Poneki su umrli dok su od njih pravili evnuse,poneki postadose janjicari pa harali po zemlji u kojoj su rodjeni.... Da zavrsimo ovu nasu \"istorisku tragediju vec jednom\"?!
Svi sami sebe brane, ko\' fol pametni ljudi pa im ne trebaju advokati. Doduse u pozadini imaju oko 1000 advokata koji im pomazu . Takode na stotine srpskih djevojaka danonocno radi i ukljuceno je u razmeksavanje tvrdih evropskih stavova kroz zabave i sl. da ne nabrajam. Dok odbranite svoje zlocine sta ce od vas ostati?
@pipo Ovo jeste zlocinac ali da si ti bio na njegovom mjestu bio bi gori od njega jer ovaj je bio lopov i kriminalac koji je citav rat sverciovao sa Izmetbegovicima, Silajdzicem, Behmanom i ostalom bagrom i srpski je izdajnik, a ti si \"PIPO MI GA\" za razliku od dobrih i postenih Muslimana obicna LIJABA puna mrznje prema svima i sve bi i Srbe i Hrvate, pa vjeovatno i Engleze, Italijane i ostale pobio jer nisu islamisti... Ma, meni se cini da ti komentare pises u urednistvu sarajevo-x.com i da ti \"SAMO RADIS POSAO\" za koji te debelo placaju, a zna se i zato to radis..
@pipo Koliko te placaju i ko ti je gospodar???
Ovom zlocincu bi trebale sudit njegove zrtve -fasisti-srbskom genocidasu-ubici civila-monstrumu a-ne-da ovaj zlocinac i monstrum bira svoje sudije!Ha haskog li maskaradnog suda i pravde?!!! BiH4EVER!