Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sevap je da nas neka država pusti da se svi odselimo kod njih .. nema nas ni puno, a i nismo loši radnici i ljudi
Kako ce nasi ljudi biti losi radnici kad rade bezveze poslove. Bitno je samo da hoce raditi. A ovi sto nesto znaju svakako odlaze..
@zbrojovka Tek od 01.01.2018. kreće masovni odlazak, ukidaju se neke administrativne prepreke. Ostavljamo političarima i tajkunima sve, ne najeli se nikad dabogda!!! Neka čitav život trče za još i još...a uvijek im malo bilo!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da prevedemo od silnih agencija kojim sa ne zna broj u federaciji ovo je jos jedna koja treba utvrditi je li teg od kilo na pijaci stvarno kilo.Vise vjerujem nekom simensovom aparatu iz bolnice koji mjeri ekg nego nekoj agenciji koja ce ga bazdariti u kojoj sjede kcerka od Fadila Novalica i slicne kceri ,sinovi i nevjeste.Svrha je to da oni dodu u neku ustanovu i da izdaju dozvole za aparate za koje zapravo ne znaju ni za sta sluze.To je stara prica bazdare aparate na god dana 20 km po aparatu.
@Tehnicar: da je Bogdo 20 KM,cijene su puno vece
Ko nas i kako sve lijeci to je za pricu.Ovo je van svake zdrave pameti i razuma.Uzas
Samo 3? Napredak!
BOLNICA BIJELI BRIJEG-svaka im čast za sve, u drugim bolnicama su se ophodili prema meni kao životinji; čekanje u redovima, čekanje termina, šta si došao..........usluga vrhunska, to najbolje znaju stanovnici Jablanice a sigurno i Konjica......
Naravno nema Tita da dovede u red. Nema golog otoka da se vrate ovi sto vode institucije. nOrod znO da mu nesto fOli ali ne moze da dokuci stO? Sadaka bi pomogla, mozda iz turske ili bl. Istoka? A mozda je neko ostavio u amanet, pa hoce da preprave u hotel. NOrod je zdrOv.
A na Klinickom, sve ispravno! Jesu, oni koji nisu u funkciji! Opet klix reklamira Sebiju.
Piše u naslovu "Nijedan inspekcijski organ nije izvršio nadzor u ovim ustanovama, uprkos zakonskoj obavezi i brojnim molbama nadležne mjeriteljske laboratorije" Moj komentar Moli Verlab inspekciju da što više para strpaju Badnjeviću u đzep (i nekom iz instituta pssst)
Klasicna ubleha od izfriziranog naslova vijesti za pucanstvo. Placeno cash-om. Da bi pojedinci trpali lovu u svoj djep. Koja verifikacija aparata ? Kojim mjernim instrumentima ? To u Europi ne postoji, ali evo u osvijestenoj Bosni ima i te kako. Ovo je definitivno predmet za Tuzilastvo i SIPU. Hajmo malo ispitati koja je to jedina "laboratorija" za verifikaciju i hajmo malo ispitati kojim to mjernim instrumentjma raspolaze, a i kada su ti isti instrumenti zadnji put verificirani. I gdje ?
Mozda odgovor mozes potraziti u njihovoj knjizi, koju stampa Njemacki Springer. Vjerovatno su i to platili cashom? :) http://www.springer.com/gp/book/9789811066498
To sto neko nije verificirao uredjaje kod tijela od nametnutih od strane drzave, ne znaci da su uredjaji neispravni, ili da nisu verificirani negdje drugo. Ja bih svakako sve sto verificira nasa drzava objesila macku o rep... nazalost...
Ma samo nek ne puca.
sreća da je u UKCS sve ispravno..... pa tamo niko ne smije niti da pita da li je nešto ispravnio ili ne, ne rade monitori, aparati, skeneri, bilesi i printeri nemaju tonera, ali zato imaju SUPERDIREKTORICU , pored koje ne smije niti jedna inspekcija da uđe ili možda nađe nešto što ne valja, onda ona gasi inspekciju
Naravno....bitnijanje stranacka odanost nego zdravlje i zivoti gradjana 😁😁😁
Hahah! Jebe im se, moze im se. Bogati se imaju gdje lijecit, sirotinja nek crkava. :)
Dr Glatko =10 000 tisuća prezime zaposli me
Sad je Covic u pitanju I njegova bolnica. Hajmo sad javno lincovanje njenog direktora pa ako moze bit Sebija kriva koja popravlja situaciju zasto ne prozvati hrvatskog direktora na odgovornost, ha ja? Ajmo rvati pucajte minuse, ckapi ...
Inspekcija nista ne cini ni po pitanju ljekara koji rade bez licence.
@preludezalude A ima i ljekara opste prakse koji rade posao specijaliste. Znaci...pravi divlji zapad. Spali smo na nivo baba vracara i samoukih kostopopravljaca.