Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorad Dodik je glavni adut Sarajeva i Bosnjaka. Zasto? 1. Za 8 godina opljackao Srbe i uzrokovao bijelu kugu, zbog loseg standarda stanovnistva, cime mnogi nisu mogli zasnovati porodicu, i imati djecu. Time je Dodo broj Srba smanjio za 30.000 od 2006 do 2014. godine. 2. Najvise srpskih ratnih zlocinaca, a koji su bili povezani sa SDS-om je poslao u Hag i na Sud BiH, jer se zelio rijesiti politicke konkurencije i podrske SDS-u. 3. Pomogao u rusenju SBIH i Harisa Silajdzica i mafije oko njega, te dobrim dijelim i mafije SDA u FBiH, mada je ojacao Lagumdziju. 4. Dao sinu 3,5 miliona KM kredita za vocnjak, bolje sinu Igoru mafijasu nego nekom siromasnom Srbinu kako bi se oni ekonomski razvijali 5. Podrzavao Borisa Tadica u Srbiji umjesto cetnika Vucica, a danas je Vucic na vlasti, pa je izvisio. 6. Dok je Dodika na vlasti u manjem entitetu, mi Bosnjaci, posto sve zaboravljamo brzo, bar znamo sta nam oni misle i zele, Dodik je tu kao zlocinacka opomena, da ne bi spavali vec bili budni!
Da, Milokrad je vise uradio za Bosnu, nego Silajdzic, Lagumdzija, Izetbegovic i Fahroncic zajedno. NA sljedecim izborima ce biti visak glasova, trebalo bi glasove od Komsica prebaciti na Milokrada. Ipak nije nam on svako.
@007 - istina je uvijek suprotna od onoga kako izgleda. Dodik je dosta pomogao nama Bosnjacima. Hajde evo nek neko konkretno navede primjer gdje je to Dodik unistavao BiH? Zbog njega je pao Haris Silajdzic, pao i je i Suljica Tihic, 2010 godine ali, jos uvijek Dodik nije napravio stetu konkretnu. On laje okolo, prijeti, urla, divlja, ali nema konkretnih poteza. Jel raspisao referendum? - Nije. Jel odveo rs u nezavisnost? - Nije. Jel proveo pljackasku privatizaciju mTela i opljackao Srbe? - Jeste. Pa covjek je nacinio vise stete upravo Srbima za 8 godina nego ijedan bosnjacki politicar. Hvala mu na tome, i ja se nadam da ce Dodik i dalje vladati manjim entitetom, jer svakako pokazao je za 8 godina, da smo zna krasti, lagati, obmanjivati i to veoma vrsno radi, a ovce u toru (Srbi) mu vjeruju i kunu se u njega. Pravi politicar kakav Bosnjacima odgovara. Ko god stetu cini Srbima nama ce odgovarati. Dodik je pravi covjek za to!
Ovo ni nadrealisti nebi smislili da bošnjaci podržavaju veterane rs šešeljeve radikale i slobine socijaliste :-)
yebo montipajtonovce :)))))
Ma evo toliko ih podrzavamo da stojimo satima u redu upisujuci se kod njih.
pA BUDALA. NEMOŽE NI PO KOJEM ZAKONU! PRIHVATITE SE OZBILJNA POSLA AKO ĆETE RUŠITI MILETA!
SRBI NEMAJU MUDA I RAZLOGA DA PROTESTE PRAVE SVI ZAPOSLENI PENZIJE DOBRE EKONOMIJA CVJETA STO BI PROTESTOVALI
Halo, narode dragi u RS-u. I vi trebate da pravite mirne demonstracije. Kod vas je puno gore. Pustite vise nacionalizam. Sta imate od toga ako sve Bosnjake ubijete i protjerate. Bit ce prazna BiH bez Sevdaha. Ima mijesta za sve nas u BiH. Neka nam bude cilj da imamo posao i da nam dijeca mogu da se skoluju itd.
Gligorić poručio Dodiku: “Ko ne sluša narod, slušaće oluju”
Draga Slavice a ni Adama :)
Srpska s proljeća ili ništa nas ne smije iznenaditi Nekako s' proljeća, paranoja nama doluta, teorija zavjere tamna, tiha bolest davna. Tražimo tada neprijatelje, od Tuzle do Budimpešte, osjeća se miris zavjera, paranoja, baš je teška, najdraža. Nekako s' proljeća ja se sjetim starih drugova Imamovića i Cerića paranoja tad je najveća. Svuda oko nas su tada zavjere, ljudi koji nose bedževe to je rulja, plaćenička al` pendreci, tad su spremni, najdraža. Refren I opet taj osjećaj samoće kad neko našu nezavisnost hoće i Oni mrakom svoje pare boje da daju izdajnicima koji te ne vole Srpska je od ludila, nekako s' proljeća Nekako s' proljeća, kažu muči narod nepravda, na dnevniku sve pobjede bez poraza, laže se bez obzira. U ovoj borbi nema, praštanja referendum, pusta maštanja sve je dozvoljeno, nema kajanja pendreci tad su teški, najdraža Nekako s' proljeća, Federacija nam oči otvara, analitičati nijanse uhvate, nema šanse da nas iznenade. A hoću vječno da te vodim ja, kao Putin, zemljo najsrpska, to je želja našeg naroda, moja zemljo, bas te volim, najdraža. Refren I opet taj osjećaj samoće kad neko našu nezavisnost hoće i Oni mrakom svoje pare boje da daju idajnicima koji te ne vole Srpska je od ludila, nekako s' proljeća Piše: Srđan Puhalo
PRPA!!!
Pa naravno da je prpa i to prpa je i u Beogradu i Zagrebu, a kamoli kod pudlica. Pogotovo ako se izrodi nesto dobro u bosnjackim kantonima nakon ovog.
dakle pripreme su pocele i zna se ko ce ih voditi.to vec lici na nesto.
AHAHHAHAHAHAA JOVAN MITROVIC!!! PA JESTE VODJENA NAKARADNO...DA NIJE TI BI BIO U ZATVORU!!!
dole plemenski lopovi dole pokvarene i korumpirane oligarhije koje maskiraju pljacku i kriminal farbajuci ih krvlju i strahom od sunarodnjaka!!!!!!!!! svi zajedno ujedinjeni u bijedi trazimo rijesenje za bolje sutra ,za svoje porodice i dijecu!!!!!
PROPAO PAKLENI PLAN BOŠNJAKA: Hrvati i Srbi nisu uleteli u zamku! Vjekoslav Bevanda tvrdi da su organizatori protesta hteli da preliju nasilje na hrvatska područja, a i RS je trebalo da bude uvučena u sukobe
Propao je plan Ustaskih snaga HDZ-a Hrvatske na celu sa Tomislavom Karamarkom oko cirilice i cirilicnih tabli u Vukovaru, kako bi se taj fasizam prenio i na Federaciju i izazvao sukobe u BiH.
Kao Bosnjak, izrazavam simpatije prema njihovim zahtjevima i zelim im srecu. Gledati cu vas uz kokice na TV-u, kad budete prisiljeni tjerati Dodika i co, medjutim pomoci vam necu, cak naprotiv, pozivati cu organe FBIH da podignu stupanj spremnosti policije na visi nivo, da ne bi prebacili sranje u FBIH. Inace podrzavam vanredne izbore, za ostalo sto trazi srpska opozicija, iskreno, boli me ***. Ma *** Srbe, oni ne znaju i nece da zive u sredjenom drustvu, oni vole diktaturu mafije. Treba se skoncentrisati na FBIH, hajmo cistiti FBIH i napraviti je efikasnu i pravednu i naprednu.
brzo brisite clanak nedaj Boze dodik cuje za ovo pa on je Bog i batina i niko mu nista ne smije u RS ali nema veze dok prica protiv bosnjaka dobar je. svi za miletaaaaaa