Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je u mojoj rodnoj mahali! Eto prva vijest i odmah losa. HRID RULES
Nemogu da svatim ljudi moji da tako nesto se ponavlja vise godina u SARAJEVU i BOSNI. Opet ponavljam zasto policija ne postavi MAMCE. Dobro auto postavi ili 2, 3 auta rasporedi po gradu , i u isto vrijeme rasporedi vise policijski auta( u civilu) sa vise policajaca (svi u civilu) na ulazu , izlazu grada da postave patrole u civilu, da dobro kordiniraju i saradjuju, i dasu spremni da intervenisu u svakom momentu. Imaju kamere moguse istalirati na ulazu , izlazu grada, na raskrsnicama , na parkinzima, na rizkantnim mjestima. Mozak policije treba da osmisli akcije, akonisu osposobljeni , ili nemaju ljudstva , treba ukljuciti VOJSKU , ili PRIVATNA OBEZBEDJENJA. Ovakvi zbivanja stvaraju nestabilnost i nesigurnost gradjana.
ma jebo Vam X5 svima mamicu.. Dobro pa i mene neko hoce ukrasti :-)
jarane mi smo fakat lud narod. Koja god vijest izadje na ovom sa-x komentari se uvijek svedu na istu stvar. Jebanje majke i ostatka familije jedni drugima, sranja u usta i ostala vrijedjanja... Samo tako ce mo u Europu. Naprijed!!!
Auto je osigurano sigurno. Niko tu nista ne gubi. Steta bi bila da je vozilo privatno. Ovako bancino, i to jos strane banke....nikom nista.
Odvezose mi pezejca...
ovo bolje od top liste nadrealista.
Prodajem putnicko vozilo Grand Chiroke. Drugi vlasnik (prvi je osto iza Hrida) U odlicnom stanju nije puno preso. A ovog mi golfa vratite gdje ste nasli nemojte se ba zajebavati da vam nebi komplet banku odnio....
ZA org.krim.sa STA CES TI BOLA POKRASTI....KOME....MOZES SAMO DA GALAMISH OVAKO NA INTERNETU...BOLJE TI JE DA SUTISH....DA ZNAS KRASTI NEBI SJEDIO NA KOMPJUTERU I PISAO NEKE GLUPE KOMENTARE NEGO BI NESTO RADIO! ETO MENE DOLE U JULU PA IZVOLI JARANE,....! SAMO SE PAZI JER BI MORGAO KRATAK DA OSTANESH! a STO SE DEZERTERA TICE....PITAJ TE USLJIVE POLITICIRE GDJE SU NJIHOVI SINOVI...GDJE SU SE ONI BORILI/SAKRIVALI...IDI NJIMA KRADI AUTA I ONDA TI KAPU SKIDAM!
ma to ja malo pozelio, nisam dugo, samo da me zelja mine
PA KAZE DODJI U POSJETI U BOSNU...
U Sarajevu sve goli lopovluk. Jebo ti Ceceniju!!! BOSNA~/CECENIJA
MOJA MAMA VOLI DEZERTERSKU KITU§§§§@
Kome ces ti ukrasti, mater ti jebem usljivu!!! Nemozes mi ukrasti koliko mogu zaraditi, usljo jedan!!! DIJASPORA RULES!!!!!!!
na divljem zapadu, postojala su vješala, linč i šerif je imao ovlaštenja da puca ... a danas... imamo divlji zapad ali i demokraciju.... nemo' da bi kojem krimiju falila dlaka z glave... jestel čuli???