{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tri maskirane osobe prijeteći pištoljem otele automobil

N
23.6.2004. u 17:27
0
0
Tri maskirane osobe prijeteći pištoljem otele automobil
0
Tri maskirane osobe prijeteći pištoljem otele automobil
http://mapa.sarajevo.ba
Dana 22. juna 2004. u 22.45 sati na raskrižju ulica Nalina i Iza Hrida, općina Stari grad Sarajevo, tri nepoznate maskirane osobe izvršile su kazneno djelo razbojništva nad M. Z. iz Sarajeva.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Naime, dolaskom M. Z. sa svojom suprugom, sinom i prijateljem na raskrižje ulica Nalina-Iza Hrida, gdje je bilo parkirano putničko motorno vozilo Grand Cheroke, vlasništvo Raiffeisen banke, koje imenovani koristi, došlo je i putničko motorno vozilo marke Golf II., bijele boje, registracijskog broja 785-J-855, koje se naglo zaustavilo, a nakon toga iz vozila izašle tri nepoznate osobe s maskirnim crnim kapama.

Jedna maskirana osoba je prišla M. Z. držeći u ruci pištolj uperen u njegovu glavu, a druge dvije maskirane osobe, koje su također bila naoružane, naredile su njegovoj supruzi, djetetu i prijatelju da se odmaknu od vozila, da bi u tom trenutku maskirana osoba od M. Z. istrgnula ključeve od vozila, sjela u navedeno vozilo i udaljila se u pravcu Dolova, a odmah zatim i druge dvije osobe su sjele u vozilo Golf i udaljile se u istom pravcu.

Daljnjim provjerama službenici policije su na makadamskoj cesti Dolovi-Trebević pronašli napušteno putničko motorno vozilo Golf II., koje su koristile dvije osobe. Službenici policije rade na dokumentiranju navedenog događaja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: