Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo smo im mi na pameti i veliku brigu brinu, kako nam pomoći.
Hahaha da
Palestina i Kashmir su najbolji primjeri kako izgleda situacija za muslimane gdje su englezi ostavili nasljedje iza sebe. U korist nam ide da nismo bili njihova kolonija, mozda i bude nesto dobro. Nazalost mi nemamo pravog vodju, vec desetak lokalnih ili mahalskih lidera cije su politicke ambicije puno vece od njihovih sposobnosti.
Hajde vlahu zavezi.
Kakve ambicije…pa svima im je samo Sarajevo bitno
Englezi imaju obraza nekog analizirati nekom nesto pricati... Stoka genocidna!
Bolje ne može. Ovo su pravi prijatelji. Našoj državi dolaze bolji i sretniji samo.
E najebali smo kad ovi brinu o nama
Baš nas politika iz Britanije voli. Samo gledaju svoju korist, ko' što rade još po svojim kolonijama. Daj Bože da su namjere iskrene, i da nam hoće pomoć'.
Neven, ko u onoj pjesmi, 'predaje neka lijeva prava', neka mašala. Britanska vanjska politika se precjenjuje zbog stare slave. Oni su u državnim službama nekad imali profesionalce koji su znali svoj posao i radili. Sada tamo sjede uglavnom wankers koji gledaju porno ili smišljaju gdje da se napiju sljedeći vikend. Na lokalnom nivou, kad udješ negdje u opštinu u Londonu to je uglavnom Nigerija, po cijeli dan na mobilnom, Africa calling. Trulež.
Samo da nas ne budu branili kao Ukrajinu!
Koje budaleštine. Pa niko neće ništa napraviti protiv Ruske Federacije. Republika Srpska može pasti samo u trgovini a ne pod pritiskom na Rusiju.
Engleska je svatila da EU neiskrena preema BIH:
Više volim Britanski izmet nego Rusku pitu...
Tko ti ga brani jesti?
Amerikanci i Britanci su najiskreniji prijatelji Bosne i Hercegovine!!!
Anglosaksonci su majstori igre Rusiju su razvalili dva puta 90 godina , a i danas , Srbiju i rs ce ostaviti za kraj , ne bi se iznenadio da se ostvari ideja uz pomoc UK da se svi Srbi jedan dan probude u jednoj državi ali u Sibiru.Svakako su Rusi sami kažu.
Ovaj lupa ko maksim po diviziji. Govorio da Rusija nece napasi Ukrainu.
Sve britansko pashe, jedino je Johnsonova frizura ... 'tuhafli' :(
Šta uradi crni Mile ?