Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU i MZ očigledno sve više uzimaju kao ozbiljnu opciju odustajanje od držanja ove \"nazor-države\" na životu... Sjetite se samo, prije 3 godine političaru iz RS koji bi samo spomenuo nezavisnost odmah bi bio sankionisan od MZ i smjenjen. A kako je danas, samo 3 godine poslije? Zapitajte se malo, jesu li se u zadnje 3 godine promijenili RS političari ili se promijenila međunarodna zajednica, pa da su se tako obrnule stvari?
A cija to \"nasa\"?
..ma jehbe mi se cija je ideja, i pod cijim pokroviteljstvom, najbitniji smo mi, sta mi zelimo, ili ne zelimo. Mi odlucujemo, bez nas ne moze ni EU podjeliti Bosnu i Hercegovinu, da mogu do sad bi to uradili. Onog dana kad MI potpisemo podjelu tad ce i biti podjela, ZATO JER JE TO NASA DRZAVA. Dosta tuzakanja, ......ko phickice... i kad mi neko kaze mi merhametli, to bi ja preveo sa mi kukavice, merhamet ne postoji samo kukavicluk ili hrabrost.