Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al pazi šuplje: lafo nam Kebo novi \"babo\". Taman se jednog bega kutarisali, kad iskoci iz mraka novi.
ovaj metuzalem je prava ikebana. koga on predstavlja, ili sta je uradio dosad, samo prosipa nekakv moral i postenje.. e moj kebo, ne bi ti dao ni tri ovce da cuvas.. ja ko nas prestavlja...ccc...zemljo otvori se. Kako su samo uspjeli pronaci ove metuzaleme nesposobne. on ce zamoliti da se on vrati....cccccc... ja politicara ja sranja...
ma sta ces ti trazit bijednice,idi u penziju,kome suplju prosipas..odlazi
Obhodjas je podnio neopozivu ostavku jer su mu prakticno UKINULI budzet! Jucer je izjavio da s parama koje mu je ostavila SDA moze uposlenike drzat jos mjesec-dva i onda RAPUSTITI MINISTARSTVO!!!! pa nije lud valjda da dozvoli da ga NJEGOVA stranka razvaljuje ko bekana. To su vec dozivjeli Zilic, Sadovic i ostali koji su se suprotstavili BEGOVSKOJ IZDAJI.
vraaaati seeeeee ovce tvoje ne mogu bez tebe
Uh,ko ce nam sada biti Obhodzas.
ne zna hodati, a hoće da se bavi politikom!
zar nije umro Kebo????? On ne moze sebi pomoci a ne da djeli savjete
bravo mirsade,progovori ti kad ti sef nema hrabrosti nema ga nigdje nema odgovora na srpso hravtske dogovore
ma niposto Salko se ne vracaj ,vec se osjeca neki napredak kako ti nisi tu eto cak smo imali napretka da je bio jedan srcani udar,bas nas je krenulo a ujedno da ti javim da mi nista ne gubimo tome sto si ti dao sotavku vec naprotiv dobijamo samim tim sto ti necemo morati placati citavu godinu kao onom sadikovicu ,sao ti ostani gdje jesi a ako reda je i da odrzis rijec dao si ostavku i tacka ,a takva sposoban ja znam da ce se privatne kompanije otimati da dodjes raditi bas za njih,
Ovaj covjek je jedan od ,,gore\'\' rijetko dobrih, postenih ljudi.
Jel Kebo pročitao Neopoziva, ili ga sad pravi idiotom..... Riječ neopoziva znači Ostavljam poziciju i tačka.... Opozivost neopozive ostavke, na molbu trećeg lica...... HM ?????????
Nama je isto vratio se nevratio mi smo u govnima, evo i bez njega nam je ko sa njim. Oni ionako nista nerade bolje je da se neka ministarstva potpuno ukinu, trosak su.
Podnesite svi ostavke jer ste nesposobni !!!!!