Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekam samo "muškarčine" koje će da pljuju po ženama.
A nije rijetko da je zena bolji vozac od muskarca. :)
Kako neš pljuvat one moraju da imaju odgovornos nad 50 osoba kad voze, moras imat odgovornost 2 osobe u autu kad vozis. Cast izuzetcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
WATAFAKA!
PA bio je danas navodno sudar tranvaja u Sarajevu, imas clanak na klixu o tome, malo se informisi prije nego sto se das u neka komentarisanja :))
@ana.holuja Kako si ti samo nama tako fino razborita i isključiva!? Kako li samo zaključi, da čovjek nije upoznat s događajem!? Hajde, sada se makni u stranu..
Realno ovaj put nije ni do GRAS-a niti do skretnice vec do vozaca, tj Zene koja je vozila tramvaj koji je isao prema skenderiji. I da je skretnica zakazala tj da je se skretnica pomjerila imala je dovoljno prostora da reaguje i da stane. bez obzira u kakvom su stanju tramvaji, bilo koji od ovih koji svaki dan saobracaju su barem sa pogonom u ok stanju, tj elektro motori koji pokrecu i zaustavljaju tramvaje su ispravni i mogli su u svakom trenutnku da zaustave tramvaj tezak 15-ak tona. tako da u ovom slucaju su ipak krive zene, zatim i prije par godina (vozio sam se istim ovakvim tramvajem) kojim je takodje upravljala zena, bila je 4, prva 2 seta tockova je skrenulo prema ilidji dok je treci sklop skrenuo prema carsiji, tako da vjerujem da ovo danas nije slucajnost.LP
Koliko ce odstete platiti GRAS i odakle ce to iskesirati, tuzbe gradjana : "Nanesene tjelesne povrede i pretrpljeni strah"
Hocete ravnopravnost spolova, mrarš u rudnik ili gradilište
Kako sam čula na vijestima , jedan od glavnih uzroka su bile skretnice koje su navodno otkazale ili bile neispravne..ne lupajte gluposti o vozačicama, semaforu i sl -.-
Ma nije bitno ko je vozio, moglo se desiti svima. Sreća da niko nije ozbiljno povrijeđen. Kad se utvrdi šta je dovelo do nesreće, vjerujem da će se to kazniti, ukoliko su dame krive za ovo.
Meni se nije moglo desiti ,ja ne vozim tramvaj :)
jedina losa vijest sto su ove 2 prezivjele i sto ce opet da voze
NECEMO GRAS... MOMENTALNU PRIVATIZACIJU HOCEMO ! KAD NA SINAMA NE MOGU BITI BEZBIJEDAN, NECETE VI RADITI BAGRO BEZOBRAZNA !
akcent je na bijedi, pa kad sam krenuo sve s velikim slovima , ne mogu ga naglasiti malim :D
Ma žalosno je da glavni grad države ima ovako struhle tramvaje. Kad se voziš u njemu isto da si u konjskim kolima sve se trese do boga.
vecina zena ima problema sa zajebantitisom, odnosno proces koji nastaje usljed preuzimanja volana uvijek nesto zajebu!
prodajte GRAS japancu nekom za 1mil. nek on ulozi 30mil. i eto rijesenja! Bolje nego da padaju glave!
radti na tome da se ovakva nesreća ne ponovi
kad se ono ufati stvari koja nije za nju a nece da drzi ono za sta je stvoreno,to jest BELEGIJE evo do cega dodje!
DADNEŠ ŽENI VOLAN U RUKE I ETO TI 40 POVRIJEĐENIH. Tesla10 :*
Tramvaj nema volan
ne mislim bukvalno magarac
Žao mi je žena koje su vozile tramvaje, fala Bogu dobro su,.....ali......moram reći,.....da su bili muškarci, gore bi prošli !
Ah tako je to kad imaš "jedan od najstarijih tramvajskih saobraćaja u Evropi".